Més problemes policials i judicials per al conegut raper Morad. El número 1 d’Spotify a Espanya ha dormit aquesta nit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat després de ser arrestat ahir a la tarda a casa seva, a l’Hospitalet mateix, segons ha pogut saber ElCaso.cat i han confirmat fonts properes al jove marroquí. 

Ahir tenia prevista una citació judicial per declarar en una causa contra ell per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, però no s’hi va presentar. Segons ell, es va adormir a causa d’haver hagut d’estar despert durant el Ramadà. El jutge va decidir ordenar una ordre de cerca i captura contra ell i durant la tarda agents dels Mossos d’Esquadra el van anar a buscar a casa. Al voltant de les onze de la nit va ingressar a la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat. En aquella hora, tot i que va rebre assistència del seu advocat, no va poder passar a disposició judicial i es va decidir mantenir-lo detingut fins aquest matí. 

Enxampat conduint sense carnet pel Prat de Llobregat

Tot i que la causa d’aquest nou delicte on està imputat el raper Morad és en un jutjat del Prat, ha passat a disposició del jutge de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat, que n’ha decretat la seva posada en llibertat amb càrrecs, a l’espera que avanci el judici. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, ara el de l’Hospitalet està acusat d’haver conduït sense carnet. Tot i això, ell ho nega i assegura que conduïa una segona persona. Quan va ser interceptat al Prat de Llobregat se li va practicar la prova d’alcoholèmia i va donar negatiu, segons han explicat fonts de la policia catalana. 

No és el primer cop que passa la nit a la comissaria

El raper Morad, conegut per les seves cançons que han triomfat entre el públic més jove i els seus atacs contra la policia i els Mossos d’Esquadra, no és el primer cop que és arrestat ni és el primer cop que té problemes amb la justícia. Fa poques setmanes va quedar absolt d’un judici per un robatori amb força en un pis de Barcelona, que els Mossos asseguraven que hi havia participat, però durant el judici va quedar arxivat. 

Morad / Instagram el_moraddd

Imatge d'arxiu del conegut raper de l'Hospitalet de Llobregat, Morad / IG

També té pendent un altre judici per un presumpte delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. El mes de juliol, durant el confinament nocturn, ell i uns amics seus van atacar amb ampolles un equip de la Brigada Mòbil que estava fent una intervenció als blocs Florida, el barri que controla aquest conegut raper. El mateix mes també va ser protagonista d’un incident on una dona va apunyalar, al seu llit, una altra dona. Segons es va poder saber en aquell moment, una exparella de Morad va agredir la noia que era la parella del raper en aquell moment. 

L'escena de la música a Catalunya té diversos noms gravats en or, entre d'altres, el d'aquest jove de nacionalitat marroquina de l'Hospitalet de Llobregat que s'ha fet famós per les seves cançons de trap i rap que serveixen per il·lustrar com és la vida en un barri humil de l'àrea metropolitana de Barcelona com el seu. Tot i tenir gairebé dos milions de seguidors a Instagram, Morad no ha fet cap comentari ni publicació en aquesta xarxa social explicant que havia tornat a ser detingut i que ha dormit entre reixes.