La Rachel és una noia de 19 anys que ha guanyat 212 milions d'euros a l'Euromillones, però que ho ha perdut tot per un error: no tenia suficients diners al seu compte bancari i, tot i que ho va apostar tot al número guanyador, no va poder comprar el bitllet automàticament com feia de costum i, per tant, no ha pogut cobrar el premi milionari.

La Rachel és una estudiant del Regne Unit que, des de fa uns mesos, jugava a la famosa loteria de l'Euromillones. Sempre apostava als mateixos números: 6, 12, 22, 29, 22, 6 i 11. Després de molts intents, va descobrir que havia tocat el seu número. Tot i que els fets van passar fa un any, s'han viralitzat aquesta setmana arreu del món. 

Pensava que la butlleta de l'Euromillones s'havia comprat automàticament

Quan va saber els resultats, estava a casa amb la seva parella i va anunciar a tota la seva família que seria milionària. La Rachel sempre comprava la butlleta de manera automàtica i va donar per fet que, en aquesta ocasió, com en els darrers cinc mesos, la butlleta també s'havia comprat automàticament.  

Només li quedaven 2,90 euros al compte bancari

No obstant això, aquesta jove de 19 anys no recordava que gairebé no tenia diners al compte bancari que tenia vinculat a l'Euromillones. Només li quedaven 2,90 euros i, per tant, no s'havia comprat la butlleta.

Euromillones / GRS
Rachel Kennedy és una noia de 19 anys que ha perdut 212 milions d'euros de l'Euromillones per no tenir suficients diners al compte bancari / GRS

Rachel Kennedy va trucar a l'administració de loteries per explicar el problema i, malauradament, no li van poder solucionar. Tot i que el número era correcte, no s'havia fet la compra i, com a resultat, no podia cobrar el premi, uns fets que, un any després, continua lamentant.

El premi sencer se'l quedarà un home de Suïssa que també ha encertat els números

A Suïssa, un home també havia apostat els mateixos números que ella. En aquestes ocasions el que es fa res repartir el pot entre dues persones. Malauradament per la Rachel i afortunadament per l'home suís, tots els diners aniran cap a ell, que ha estat l'únic que ha pogut pagar la butlleta.

"No tenia suficients diners al compte i que, per tant, no s'havia comprat la butlleta automàticament"

"Vaig trucar a l'Euromillones pensant que havia guanyat 212 milions d'euros. Em van dir que els meus números eren correctes, però que no tenia suficients diners al compte i que, per tant, no s'havia comprat la butlleta automàticament i, per tant, no podia cobrar el premi", explica la jove de 19 anys al diari britànic The Mirror.