Busquen qui va apunyalar l'autor de l'atropellament mortal a la terrassa d'un restaurant de Torre Pacheco (Múrcia) on van morir dues persones. 

Atropellament mortal en una terrassa a Torre Pacheco

Els fets han passat aquest divendres al migdia al restaurant Torre Pacheco a la pedania de Roldán. Per causes que encara s'estan investigant, un home que conduïa un cotxe va xocar contra la terrassa del local i, a conseqüència dels fets, va morir un client i el mateix conductor, un home de nacionalitat marroquina.

Descarten que sigui un atac terrorista

Quan els policies es van desplaçar fins al lloc els fets, van poder comprovar que el conductor tenia ferides d'arma blanca i que havia estat apunyalat abans de l'accident. A part de les dues morts, l'atropellament ha deixat dues persones ferides i, tot i que en un principi pensaven que es podria tractar d'un atac terrorista, els guàrdies civils que investiguen el cas, ja ho han descartat.

Busquen l'home que va apunyalar el conductor de Torre Pacheco

Estan investigant el cas com a atropellament involuntari i els policies s'estan centrant a buscar i esbrinar qui és l'home que va apunyalar el conductor i per quins motius, que va provocar que pugés al cotxe i que acabés perdent el control del seu vehicle, que circulava a 120 quilòmetres per hora per l'avinguda Múrcia.

Vídeo viral de l'atropellament mortal de Múrcia

Ha sortit a la llum un altre vídeo dels fets, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, on es pot apreciar com els sanitaris ajuden els ferits minuts després de l'atropellament mortal, on han mort el conductor i un client del local.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els bombers, patrulles de la Policia Local, Guàrdies Civils, dues unitats mòbils d'emergències i dues ambulàncies assistencials de la Gerència d'Urgències i Emergències sanitàries del 061, segons explica La Opinión de Múrcia.

De moment, es desconeixen les causes per les quals han apunyalat el conductor i les investigacions s'estan centrant a localitzar el presumpte autor dels fets com més aviat millor, ja que es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades. La investigació continua oberta, en mans de la Guàrdia Civil, i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Un altre atropellament en una terrassa de Barcelona

Fa un mes, un cotxe també va envair una vorera a Barcelona: va xocar contra una terrassa d'un hotel del carrer Mallorca i va deixar sis persones ferides. En aquest cas, afortunadament, no va deixar cap víctima mortal. 

"Un vehicle ha envaït vorera i terrassa d’un bar al carrer Mallorca de Barcelona. Sis afectats: dos afectats en estat lleu traslladats a l'hospital del Mar i quatre afectats donats d’alta in situ. Un equip ECO (Equips de Coordinació Clínica i Operativa) i dues unitats terrestres del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) activades", explicaven des del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya al seu compte de Twitter.