Dues persones han mort aquest migdia a Roldán, una pedania murciana de Torre Pacheco, quan un cotxe ha arrasat la terrassa d'un restaurant de la localitat en plena hora de dinar. El conductor accidentat presentava ferides d'arma blanca.

Atropellament massiu en una terrassa de Múrcia

Aquest migdia, en plena hora punta, el restaurant Honey's Bar de Roldán, en Torre Pacheco, Múrcia, ha estat l'escenari d'una tràgica escena.

Un cotxe ha entrat per l'avinguda de Múrcia a més de 120 quilòmetres i ha perdut el control, xocant tota velocitat contra les taules i cadires de la terrassa del local, on diversos comensals estaven asseguts. El turisme ha travessat la terrassa i ha acabat xocant contra una paret, deixant, al principi, quatre ferits.

Però finalment, les ferides han resultat mortals per a dos d'ells. Un era client del bar, on es trobava juntament amb la seva dona; i l'altre ha estat el conductor del cotxe, que viatjava sol.

Els altres ferits eren els ocupants de l'altra taula de la terrassa, que han estat traslladats a l'Hospital de Los Arcos, a San Javier, amb ferides al cap i a la cama.

El conductor amb ferides de punyalada

Però aquí no acaba tot, perquè després de ser hospitalitzat s'ha descobert que el conductor tenia diverses ferides d'arma blanca.

És per això que la Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar la procedència de l'apunyalament i l'autor de les lesions. També hauran d'esbrinar la cronologia dels fets i per què, malgrat les ferides, l'home va conduir.

Guàrdia Civil amb un cotxe / Efe

Guàrdia Civil / EFE

S'investiga de moment com a atropellament involuntari a causa de les ferides del conductor, de nacionalitat marroquina, que no va poder controlar el seu automòbil i va acabar estavellant-se.

"No ha frenat fins que ha xocat amb la casa d'aquí al costat"

En declaracions al mitjà La Opinión, el cap del restaurant ha detallat que, minuts abans de l'accident, ell i altres empleats havien observat que el cotxe estava "fent les voltes per la zona, conduint d'un costat a un altre", fins que finalment s'ha ficat a la terrassa. "No ha frenat fins que ha xocat amb la casa d'aquí al costat", explica l'hoteler.

Accident Roldán / @ondaregional

Accident mortal en Roldán / @ondaregional

"Anava tot normal, estàvem servint als clients com sempre quan hem sentit el cop", relata el responsable del local, que en el moment de l'accident es trobava dins de l'establiment. Afegeix que han estat "moments de pànic".

La Guàrdia Civil investiga els fets

Alberto Rodríguez, que ha estat testimoni de la situació quan estava assegut en una altra terrassa del mateix carrer, explica al mateix mitjà: "Ha estat tot molt ràpid, estàvem esperant que servissin el dinar i hem vist com apareixia el cotxe molt ràpid i es carregava les taules".

La seva dona, Deborah Rose, que és sanitària i es trobava dinant amb ell, ha provat de reanimar el client que havia estat atropellat pel vehicle, "però ja estava mort, no vaig poder fer res" relata entre llàgrimes a La Opinión.

El cop ha alertat als veïns dels blocs propers, tal com detalla Mohamed Saadi, que viu en un edifici al costat del bar. "Era a casa i vaig sentir un cop molt fort, vaig baixar espantat per veure què havia passat i em vaig trobar al noi, amb sang i dins del cotxe", relata.