Quatre estudiants de la Universitat d'Idaho (Estats Units) van ser assassinats en un pis fora del campus aquest diumenge a la tarda. Pel que sembla, segons ha avançat el Daily Mail, es tractaria d'un "crim passional", tal com els ha qualificat l'alcalde de Moscou (Idaho, on es troba la seu del campus universitari), Art Bettge, així com "actes de violència sense sentit". La policia està tractant les morts com un homicidi i podrien haver-se donat per un "robatori que va sortir malament". Els nois que han estat trobats sense vida a l'habitatge són l'Ethan Chapin, de 20 anys, la Madison Morgen, de 21, la Xana Kernodle, de 20, i la Kaylee Goncalves, de 21. Tot i això, el cos de policia no ha revelat més informació de com van morir, només se sap que les autoritats van ser alertades per un individu cap al migdia, per denunciar que hi havia una persona inconscient a l'adreça on van ser trobats els cadàvers.

"Moltes possibilitats" per l'assassinat dels quadre universitaris a Moscou

"Hi ha una gran quantitat de possibilitats, inclòs el robatori que ha anat malament... qualsevol d'aquestes és una possibilitat i no una exclusió de les altres", va explicar a Fox News el batlle de Moscou. Els joves van penjar a les xarxes socials, poques hores abans de morir, una foto tots junts al porxo d'una casa somrients i abraçats. Concretament la va pujar en Goncalves, qui sembla que volia anar per tot el país per buscar una nova feina i "estava desitjant començar un nou treball en tecnologia a Texas (Estats Units) i fer viatges per carretera amb Range Rover", han explicat alguns familiars de la víctima.

Ara per ara, la policia té un sospitós, des d'aquest dilluns. Tanmateix, el cos ha explicat que no creu que hi hagi cap amenaça per a la resta de la comunitat universitària. Però, han demanat la col·laboració ciutadana per descobrir la causa real de les quatre morts i com es van portar a terme. Principalment, perquè sembla que no va ser obra només d'una persona. 

Una vegada va confirmar-se el decés dels estudiants, molts companys van anar als seus Instagrams, especialment al de'n Chapin, per expressar el seu dolor. "Sempre agraït de tenir-te a la meva vida" o "massa jove, massa aviat", van ser alguns dels missatges que van deixar a les xarxeen. Aquests assassinats es van produir el mateix dia que l'exjugador de futbol i estudiant, Christopher Darnel Jones, va matar tres persones en un tiroteig a la Universitat de Virginia, també als Estats Units.