Dels sis bombers del parc de Sant Celoni denunciats per una companya per assetjament laboral, exhibicionisme i masclisme, quatre continuen treballant a la mateixa caserna, malgrat estar sota investigació. Per la seva part, la víctima s'ha agafat la baixa laboral i, per tant, es manté allunyada dels acusats. Dos dels bombers són caporals, i estan expedientats pel Departament d'Interior per haver sotmès la bombera a conductes masclistes recurrents des que va entrar a treballar l'any 2020. 

Segons ha avançat el diari Ara, l'expedient no es va obrir fins fa un any. El febrer del 2023, un altre company que havia estat testimoni de les constants vexacions que patia la denunciant, va enviar un correu a la direcció dels Bombers explicant el que succeïa. Immediatament, es va activar el protocol de Funció Pública per casos d'assetjament, i es va presentar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. La mesura del Departament d'Interior va quedar suspesa en comprovar-se que els fets estaven incorrent, possiblement, en un delicte penal

Comentaris masclistes i aïllament per part dels companys 

Segons la denúncia, la treballadora que es dedicava a tasques de tècnica bàsica de suport, rebia diàriament comentaris i comportaments discriminatoris per raó de gènere per part d'alguns dels treballadors. En concret, l'obligaven a cuinar i a fer tasques de neteja que no li pertocaven, només per ser dona. També, que un dia un dels investigats va sortir dels vestuaris completament despullat, tapant-se només amb una tovallola que apartava per ensenyar-li les parts íntimes, i la va perseguir pel parc de bombers mentre ella intentava evitar-lo. 

A hores d'ara, el cas es continua investigant com un delicte d'assetjament laboral per la policia catalana sota la batuta del Jutjat d'Instrucció de Granollers, que ja ha pres declaracions tant a la víctima com al bomber que va comunicar els fets a la direcció dels Bombers de la Generalitat.