Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada quatre homes per un delicte d’agressió sexual a una dona en un pis de Sitges (Garraf), la nit d’aquest dimarts, després de la rua de l’Extermini, una de les celebracions més multitudinàries i festives del Carnaval de Sitges. Segons les informacions de les quals disposa ara mateix la policia, al voltant de les quatre de la matinada s’ha rebut l’avís d’una agressió sexual en un pis de Sitges, on un home, de nacionalitat pakistanesa, havia agredit sexualment una noia, d’uns 30 anys

Després de presentar-se al lloc dels fets, la policia catalana ha detingut el presumpte autor de l’agressió i també a tres homes més, que tot i que estan acusats d’agressió sexual, no han participat activament en l’agressió, sinó que estan imputats per no haver-ho evitat, ni denunciat ni haver ajudat a la víctima. 

Investigació oberta

Tots els detinguts són de nacionalitat pakistanesa, segons les informacions a les quals ha pogut accedir ElCaso.cat, tot i que els Mossos d’Esquadra no ho confirmen. La noia, de 30 anys, és de nacionalitat espanyola. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les investigacions per aclarir els fets i saber com la noia va acabar al pis on vivien els quatre homes arrestats. La investigació, quan avanci, podrà aclarir el paper dels quatre detinguts i també quina relació tenien amb la dona agredida.

Alguns testimonis apunten que la noia anava sota els efectes de l'alcohol quan ha estat assaltada pels joves, però es desconeix si van ser tots quatre o només l'agressor material, qui la va fer pujar al pis. La investigació es troba en una fase molt inicial. La dona ha pogut ser traslladada a un centre mèdic per tal de ser examinada, tal com marca el protocol per agressions sexuals.