Dos detinguts aquest cap de setmana a l’exterior de la discoteca Cocoa de Mataró per agressió sexual i lesions. Segons ha pogut saber ElCaso.cat dos joves, un d’ells menors d’edat i un altre ja major d’edat, els dos magrebins, van ser arrestats per la policia catalana quan faltaven pocs minuts per la una de la matinada d’aquest dissabte després d’haver atacat, entre els dos, un jove a l’exterior d’aquesta discoteca de la capital del Maresme

Segons el relat de l’atestat policial i de la denúncia de la jove, un dels arrestats, el major d’edat, va intentar fer un petó a la boca a la noia, i aquesta s’hi va resistir. El menor d’edat, alhora, va subjectar la jove per facilitar el petó al seu company. La noia, però, va poder evitar el petó no consentit. L’home major d’edat, lluny d’aturar la seva actitud, va seguir i fins i tot va donar un cop a la cara a la noia. Diversos testimonis van alertar la policia, que es va presentar al lloc dels fets i va detenir els dos joves per un presumpte delicte d’agressió sexual i lesions. 

Els fets van passar al carrer de la discoteca, el de Francesc Layret, si bé ara mateix no es pot aclarir si els dos detinguts eren clients o no d’aquest local; els fets no es van registrar a l’interior i no s’ha pogut acreditar si havien arribat a entrar o no. Els Mossos van identificar una tercera persona, un altre home, que també anava amb els dos detinguts, però no ha estat arrestat ni imputat, ja que no va participar en l’agressió sexual. Sí que va ser interrogat per la policia catalana. 

Causa oberta per agressió sexual i lesions

Els dos detinguts, un d’ells menor d’edat i l’altre major d’edat, van ser detinguts i entregats al jutge de guàrdia l’endemà. La causa segueix oberta per agressió sexual i per lesions. El segon arrestat va agafar pel coll a la jove, fet que la instrucció del cas creu que, per la seva participació, també va cometre un possible delicte d’agressió sexual com a col·laborador necessari. Ara haurà de ser la Fiscalia i l’acusació particular, si n’hi ha, qui ho dirimeixi, i, en darrera instància, el jutge instructor qui ho aclareixi. La causa serà investigada per la Unitat d’Investigació (UI) de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró.