Quart tiroteig a la ciutat de Marbella (Màlaga) des de començament d'any. Un jove de 21 anys ha resultat ferit per arma de foc aquest dimarts de matinada durant una cruïlla de trets entre els ocupants de dos vehicles en una urbanització. El noi ha rebut dos impactes de bala, un al genoll i un altre a la zona de la pelvis, per la qual cosa ha estat traslladat pels sanitaris a l'Hospital Costa del Sol, en el municipi malagueny on han tingut lloc els fets. La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació de l'incident i de moment no hi ha detinguts.

El tiroteig ha tingut lloc sobre un quart d'una a la urbanització Los Naranjos de Marbella. Pocs minuts després de sentir els primers trets, diversos particulars en van alertar al Servei d'Emergències 112 d'Andalusia. Fins allà es van traslladar efectius de la Policia Nacional, la Policia Local, la Guàrdia Civil i equips sanitaris. Aquests últims van atendre el jove de 21 anys ferit per arma de foc i el van traslladar a l'hospital. Amb aquest, ja són quatre els tirotejos que s'han produït a la ciutat malaguenya aquest 2024. Els tres últims, el 16 de març, l'11 de març i el 10 de febrer.

Dos detinguts pel tiroteig de l'11 de març a Marbella

La Policia Nacional ha detingut dos homes per la seva suposada implicació en el tiroteig del passat 11 de març a plena llum del dia contra un restaurant de Marbella, al qual no hi va haver ferits. Tots dos han ingressat a presó per ordre judicial i la investigació apunta que els sospitosos van utilitzar una motocicleta i que un d'ells va baixar del vehicle i, després de recórrer diversos metres a peu, va realitzar almenys quinze trets contra la vidriera de l'establiment, sense donar-li a cap persona.

Els dos arrestats, segons ha explicat la Policia Nacional aquest dimarts, estan vinculats amb el crim organitzat i a més de l'incident al local d'hostaleria, estan acusats de delictes de danys, amenaces greus, tinença il·lícita d'armes, falsificació de documents i infracció a la Llei d'Estrangeria. Els agents, a més de les detencions fa uns dies, han realitzat quatre escorcolls a les localitats malaguenyes d'Estepona i Marbella, en els quals s'han intervingut 31.190 euros en efectiu, un matxet de grans dimensions i un revòlver.