Una actuació de la Policia Local de Creixell ha acabat amb dues persones detingudes i un cotxe patrulla amb les rodes punxades. Els fets van tenir lloc després d'una llarga tarda en què una parella que viu a l'avinguda Tàrraco va estar provocant molèsties als seus veïns. Cap a les nou del vespre, totalment farts de la situació, van avisar els agents municipals, que es van desplaçar fins al lloc per tal de calmar els ànims. Quan els policies van arribar, es van trobar els veïns esperant-los al carrer, mentre una dona no parava d'insultar-los i els llençava diversos objectes des del balcó del segon pis.

Els agents de la Policia Local van demanar a la dona que els deixés accedir al seu domicili, però ella s'hi va negar. Aleshores, van demanar ajuda al seu company sentimental, que també era a la zona, però també s'hi va negar. Tots dos es van dedicar a entorpir l'actuació policial, insultar els agents i els veïns, provocar altercats i, fins i tot, amenaçar de llençar-se pel balcó. Davant aquesta situació, els policies van demanar ajuda i van pujar al pis per parlar amb la dona, moment en què l'home va punxar dues de les rodes del cotxe patrulla i va intentar fugir corrent.

El van detenir i va intentar tornar a fugir amb les manilles

En assabentar-se dels fets, els agents van sortir en la seva cerca i el van poder aturar en una zona propera. L'home va ser detingut en aquell moment, però encara va intentar fugir una segona vegada, aquest cop amb les manilles posades. Cap a les onze de la nit, tal com ha avançat el Diari de Tarragona, la parella va ser detinguda i la situació es va normalitzar. Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del SEM, que va atendre un agent que va resultar ferit lleu amb un cop a la cara i una dona que va patir un atac d'ansietat. Els dos detinguts, després de ser traslladat a un centre sanitari per fer la corresponent revisió mèdica, van ser portats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell, on es mantenen a l'espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores.