Menys de 24 hores després que un nen de 3 anys morís després d'haver estat diverses hores oblidat a l'interior d'un vehicle al sol a Galícia, la tragèdia ha estat a punt de tornar-se a produir. Agents de la Policia Local de Sevilla han hagut de rescatar aquest divendres una bebè de 40 dies que també estava sola a l'interior d'un vehicle estacionat al carrer en un dia d'altes temperatures a la capital andalusa. Els fets han tingut lloc al migdia al barri de la Macarena, al nord de la ciutat, i ha estat la mateixa mare de la criatura qui ha avisat als serveis d'emergència demanant ajuda

Segons han explicat des del cos policial, la mare ha assegurat la filla a la cadireta amb el sistema de retenció infantil i després ha tancat la porta. El problema era que les claus del cotxe han quedat a l'interior sobre el seient i no ha pogut tornar a obrir la porta. La dona, amb un estat de nervis considerable, ha alertat dels fets al 092 i ràpidament s'han presentat agents de la Policia Local, que han pogut trencar el vidre del vehicle per poder treure la nena sana i salva malgrat la intensa calor que feia dins el cotxe. Els agents han ofert a la mare portar la nena a un centre sanitari per rebre atenció mèdica, però la dona ho ha refusat.

Mor un nen de tres anys oblidat durant hores dins un cotxe a Galícia

Els fets a Sevilla han tingut lloc poques hores després de la tragèdia que aquest dijous va deixar commocionada la localitat d'O Porriño, a Pontevedra (Galícia). Un nen de tres anys va morir després d'haver estat diverses hores oblidat a l'interior d'un vehicle estacionat en un aparcament de terra sota el sol i les altes temperatures. Poc abans de les cinc de la tarda, es va alertar els serveis d'emergència, però ja era massa tard i només es va poder confirmar la defunció del nen. Pel que sembla la mare es va despistar i se'n va anar a la feina sense portar el nen a l'escola. Quan el pare el va anar a recollir a la tarda i es va adonar que no hi era, van saltar totes les alarmes i es va confirmar la pitjor de les notícies.