La Policia Nacional ha detingut un home de 25 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una noia de 17 anys, a qui hauria obligat a practicar relacions sexuals contra la seva voluntat en mig del carrer a Burjassot, a València. La mateixa víctima va anar a denunciar la violació a una comissaria acompanyada de l'agressor, a qui van detenir en aquell mateix moment. Els va portar fins a les dependències policials un taxista a qui la noia havia demanat ajuda. El detingut, de nacionalitat algeriana i en situació irregular a Espanya, compta amb diversos antecedents i ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

L'home va violar la menor entre uns arbustos

Els fets van tenir lloc la matinada del passat diumenge. La víctima i l'agressor s'havien conegut aquella mateixa nit en una discoteca de València i, en el moment de tornar cap a casa, ella va decidir agafar un taxi. El noi la va seguir i va pujar al vehicle amb ella, però com que no tenien els diners suficients per pagar tot el trajecte, el taxista els va deixar tirats en un punt a meitat de camí, a la localitat de Burjassot. Allà, entre uns arbustos al mig de la via pública, la va obligar a mantenir relacions sexuals. Li va abaixar els pantalons i la va intentar penetrar vaginalment, però no ho va aconseguir per la forta resistència que la menor va mostrar.

La noia va aconseguir desfer-se del seu agressor i aturar un altre taxi que circulava per la zona. Es va asseure al seient del copilot, però l'home la va perseguir i va entrar a la part posterior del vehicle. El conductor va veure l'actitud nerviosa de la menor, qui li va demanar ajuda sense que l'agressor se n'adonés, i els va portar fins a la comissaria de Policia Nacional més propera, a Paterna. Allà, el taxista va explicar als agents el que passava i la noia va denunciar la violació. Mentre la menor va ser traslladada a un centre hospitalari perquè li fessin proves, l'agressor va ser detingut. Agents de la Policia Científica es van desplaçar fins al lloc on s'havia produït l'agressió sexual i van trobar un preservatiu utilitzat que incriminava el detingut.