Un home de 30 anys ha ingressat a presó per haver agredit sexualment una dona al camí de ronda de Llançà. Els fets van tenir lloc el passat diumenge a primera hora del matí a la zona de la Farella. La víctima estava passejant per la zona i, uns metres més endavant, l'agressor caminava mentre simulava que anava parlant per telèfon. La noia anava més de pressa i el va sobrepassar, moment en què l’home la va agafar per l’esquena.

Un veí de la zona va sentir els crits d’auxili i va socórrer la víctima

L'agressor la va empènyer per fer-la caure a terra, se li va tombar a sobre, li va tapar la boca i va començar a magrejar-li els pits amb la intenció de violar-la. La víctima es va defensar i va aconseguir destapar-se la boca i començar a cridar per demanar ajuda. Un altre veí que hi havia per la zona va sentir els crits d’auxili i va anar a ajudar-la. En veure’l venir, l’agressor va deixar anar a la noia i va fugir corrent del lloc.

El mateix diumenge, la dona va presentar una denúncia per agressió sexual a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que van obrir una investigació sobre els fets. L’endemà, dilluns, van poder detenir el presumpte culpable de l’intent de violació. Dimarts, la víctima va assistir a una roda de reconeixement on va reconèixer el seu agressor sense cap dubte. També va participar-hi una veïna de la zona, que el va reconèixer com l’home que havia vist rondant per l’entorn de casa seva amb una actitud sospitosa. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar el seu ingrés a presó.

Una altra agressió sexual a Barcelona poques hores després

La matinada de diumenge a dilluns, poques hores després de l’agressió sexual a Llançà, es va produir una altra a la platja del Somorrostro de Barcelona. Uns testimonis van alertar dels fets a la Guàrdia Urbana, que en arribar-hi van trobar-se la dona ferida i que l’agressor havia fugit robant-li també les pertinences. Els Mossos van obrir una investigació dels fets i treballen per identificar el culpable, que podria haver fugit en taxi.