La Policia Nacional ha detingut a València un matrimoni per haver prostituït, presumptament, una noia de 14 anys al traster de casa seva, oferint-la a homes molt més grans que ella, a canvi de subministrar-li tota mena de drogues. Els arrestats, un home de 36 anys i una dona de 37, estan acusats d’un delicte contra la indemnitat sexual i d’un altre contra la salut pública per tràfic de drogues. Per altra banda, també s’ha detingut un jove de 27 anys, qui hauria mantingut relacions sexuals amb la víctima de manera continuada, acusat d’un delicte d’agressió sexual.

Pagaven els seus serveis amb droga

El matrimoni, que residia a València, oferia l’adolescent a homes a través de pàgines web, i aquests es desplaçaven fins al seu domicili per a mantenir relacions sexuals amb ella al traster de l’habitatge. A més a més, el cercle més proper de la parella també tenia coneixement d’aquestes pràctiques, ja que van enviar fotografies íntimes de la menor als seus amics, com una mena de reclam dels seus “serveis”.

Mantenia a la nena submisa, oferint-li substàncies estupefaents després de cada trobada sexual, a la qual cosa la menor accedia. Després de tenir coneixement d’aquests fets, els agents de la Policia Nacional van obrir una investigació per tal d’aclarir el succés, i van poder localitzar el matrimoni juntament amb la víctima. Després de fer les comprovacions pertinents, van demanar una ordre d’entrada i registre al domicili de la parella. A hores d’ara, els investigadors estan buscant més possibles implicats, i ja han detingut un dels “clients” de la noia.

Durant l’escorcoll del domicili dels detinguts van trobar dos quilos de marihuana, que presumptament feien servir com a suborn per la menor i diners en efectiu. També van localitzar una gran quantitat d’anabolitzants que els agents creuen estaven destinats al tràfic. Els tres arrestats, dels quals dos compten amb antecedents policials, han passat ja a disposició judicial.