Una rave ha acabat malament a València el cap de setmana. Un home de 44 anys ha estat detingut aquest diumenge a la ciutat per presumptament violar una jove de 20 anys en una furgoneta a prop del lloc on s'estava celebrant aquesta festa il·legal a l'aire lliure, segons ha informat a EFE la Policia Local de València. L'arrest de l'individu l'han dut a terme, vora les set del matí, agents de la Unitat de Convivència i Seguretat del cos policial municipal per un delicte d'agressió sexual.

L'alerta la va donar un noi. Va córrer fins a un cotxe patrulla que es trobava al carrer Partida de Dalt, al districte de Campanar de la capital valenciana, i va explicar els agents que una amiga seva havia patit una violació per part d'un home en una furgoneta. Segons les mateixes fonts, la víctima de l'agressió sexual va manifestar als policies locals que havia consumit molt alcohol aquella nit i que una persona li va oferir que descansés a la seva furgoneta. Però poc després d'arribar allà va perdre la consciència.

Recupera la consciència i veu que l'estaven agredint sexualment

Pel que sembla, quan va recuperar la consciència i va obrir els ulls, l'home de 44 anys, presumptament, l'estava agredint sexualment i va demanar auxili un amic seu que s'havia apropat fins al lloc per comprovar que la noia es trobava bé. Ell va ser qui va aturar la patrulla al carrer Partida de Dalt i va explicar els fets a la policia. Les mateixes fonts han assegurat a l'agència citada que hi ha més declaracions d'altres testimonis que confirmen la versió de la noia de 20 anys i del seu amic.

La Policia Local de València va precintar la furgoneta i va detenir l'home per un delicte d'agressió sexual, aquest diumenge cap a les set del matí. El lloc on van produir-se els fets, al districte de Campanar de València, és una zona als afores de la ciutat que està fonamentalment formada per terrenys agrícoles.