Anar a un bordell no està exempt de perills. I, si no, que li ho preguntin als clients de dos prostíbuls de Barcelona que van sortir dels establiments sense saber ni com, amb les carteres més lleugeres i els números dels seus comptes bancaris substancialment més baixos. Segons sembla, una xarxa de lladres que regentava també dos locals de cites de la capital catalana, es dedicava a drogar els homes que acudien en cerca dels seus serveis per poder plomar-los sense conseqüències. 

Les víctimes, nou en total, van denunciar davant els Mossos d'Esquadra que dins d'aquests locals perdien el coneixement després de consumir begudes alcohòliques a la barra i quan es despertaven, molts cops al carrer o fins i tot en una llitera d'hospital, s'adonaven que els havien robat. Després de mesos d'investigacions, els agents de la comissaria de l'Eixample han pogut identificar els membres d'aquesta banda, 14 en total, i han detingut cinc d'ells, quatre homes i una dona, pels delictes d'estafa bancària, robatori amb violència, agressió sexual i contra la salut pública. 

 

Drogaven i emborratxaven les víctimes 

Les denúncies interposades per aquests homes tenien un denominador comú: a tots els hi feien beure grans quantitats d'alcohol, i també els oferien droga, després del qual es desmaiaven o perdien la noció del temps, fins que, hores més tard, recobraven el coneixement però amb les butxaques buidades i amb càrrecs no autoritzats als seus comptes bancaris. Segons ha revelat la investigació, els delinqüents agafaven les targetes de les víctimes i anaven a caixers propers per retirar els diners; el PIN l'aconseguien fixant-se quan el client feia un pagament a la barra. 

Un dels afectats també va denunciar una agressió sexual per part d'algun membre d'aquest grup, i altre va quedar tan perjudicat que va desplomar-se enmig del carrer, d'on ja va recobrar la consciència en un hospital. En total, els lladres-proxenetes van aconseguir fer-se amb 110.000 euros de manera fraudulenta abans de ser enxampats.