Ingressa a presó un home de 68 anys per agredir sexualment dues cuidadores, a una de les quals també va pegar i segrestar al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Les enganyava fent-se passar per un home que buscava cuidadores per la seva mare i, quan aconseguia quedar amb les víctimes, les agredia sexualment. Els Mossos d'Esquadra el van detenir i no descarten que es facin nous arrestos relacionats amb aquesta investigació.

Tot va començar a principis d'aquest 2022 quan una víctima es va presentar a la comissaria del Prat de Llobregat i va denunciar que havia patit una agressió sexual l'abril de l'any passat. Segons el seu testimoni, un home l'havia retingut contra la seva voluntat i l'havia violat mentre li donava puntades de peu a la panxa.

El presumpte violador va amenaçar la víctima perquè no denunciés

La dona va tardar tants mesos a denunciar perquè el presumpte violador l'havia amenaçat d'expulsar-la d'Espanya, ja que en el moment dels fets estava en una situació administrativa irregular: no tenia el permís de residència.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar qui era el presumpte agressor sexual. Van poder descobrir que hi havia més víctimes, amb les quals contactava fingint que necessitava una cuidadora per la seva mare.

Va contactar amb cinc cuidadores diferents en menys d'una setmana

De fet, en menys d'una setmana, va arribar a contactar amb cinc cuidadores diferents. Afortunadament, la majoria d'elles no van arribar a quedar amb el presumpte violador perquè van veure que tenia un comportament estrany que no els inspirava confiança.

Contacten amb una segona víctima

Els agents van aconseguir contactar amb una segona víctima, que explica que l'home li va trucar en número ocult i que van quedar a l'interior d'un pis per acabar de parlar les condicions de la feina de la cuidadora. Un cop al seu interior, l'home li va començar a fer tocaments i ella va poder fugir.

Dues agressions sexuals, una detenció il·legal i lesions

El 6 d'abril el van detenir com a presumpte autor de diversos delictes: dues agressions sexuals, una detenció il·legal i lesions. Es tracta d'un home de 68 anys sense antecedents que, després de passar a disposició judicial, es va decretar la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança fins que se celebri el judici. 

Cárcel / Pxhere

Ingressa a presó de manera provisional i sense fiança un home acusat de dues agressions sexuals al Prat de Llobregat (Baix Llobregat): les víctimes eren cuidadores de persones grans a les quals enganyava / Pxhere

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta per esbrinar si hi ha més víctimes d'aquest agressor sexual i no es descarten noves detencions.