Presó provisional sense fiança per un avi de 77 anys que va matar un home de 35 anys. El jove va intentar entrar a casa seva aquest diumenge a Ciudad Real. L’home ha estat detingut i està acusat d’un delicte d’homicidi.

El propietari de l’immoble va utilitzar una escopeta per disparar el lladre. L’autor dels trets va sentir soroll a la seva fina i a les fosques va veure una persona forçant l’entrada. 

El propietari va veure algú forçant l'entrada

Els fets van tenir lloc a la matinada de l’1 d’agost a la Carretera de la Atalaya, Ciudad Real. El propietari de la finca en sentir enrenou dins de la seva casa, va anar a veure què passava. L'home va anar al lloc on se sentia el soroll i va veure a les fosques una persona que estava intentant entrar a la seva casa.

A causa que l’home estava forçant l’entrada, el propietari va començar a disparar-lo i després va trucar a la policia. En rebre l’avís, dispositius de la Policia Nacional i de la Policia Local de Ciudad Real van anar a la casa.

Presó sense fiança per l'acusat

També va dirigir-se una UVI mòbil i només va poder certificar la mort de l’home disparat. El propietari de la finca està detingut per un presumpte homicidi i està sota disposició judicial. La jutgessa ha decretat presó sense fiança per l’acusat.

El Tribunal Superior de Justícia de Castilla - La Mancha ha informat que la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció li va prendre declaració ahir al matí. El procediment continua als jutjats.

Tribunal Superior de Justicia Castilla - La Mancha / Wikimedia Commons

Tribunal Superior de Justícia de Castilla - La Mancha a Albacete / Wikimedia Commons

Mor el tiktoker Anthony Barajas en un tiroteig

Un altre tiroteig va tenir lloc el 16 de juliol als Estats Units. El tiktoker Anthony Barajas va anar amb una amiga al cinema a veure la projecció de "La Purga Infinita" a Califòrnia. Mentre veien la pel·lícula, un home els va disparar. A causa dels trets, la noia va morir al moment i Barajas va ser traslladat a l'hospital. El jove influencer de 19 anys va morir aquest dilluns. 

El tiroteig va tenir lloc al Regal Edwards Theatre a la ciutat de Corona (Califòrnia). En finalitzar la pel·lícula, els treballadors del cinema van trobar els dos nois a terra. Els empleats van observar que la noia era morta i que el noi estava ferit greument. El van traslladar a l'hospital immediatament. A conseqüència de les ferides, el noi va morir dilluns. 

Anthony Barajas / @itsanthonymichael

Anthony Barajas / @itsanthonymichael

El presumpte culpable està detingut

Quan el succés es va fer públic, va revelar-se la identitat del noi. Anthony Barajas tenia quasi un milió de seguidors a Tiktok i la seva amiga, Rylee Goodrich, també tenia milers de seguidors a la mateixa xarxa social. 

La policia ha comunicat que el presumpte culpable està detingut. L’investigat té 20 anys i al seu immoble van trobar una arma de foc. El jove està acusat d'assassinat i d'intent d'assassinat. Si fos declarat culpable, la sentència seria de pena de mort.