Un avi ha estat detingut per matar un jove que s'havia colat a casa seva per robar: l'ha matat d'un tret d'escopeta a Ciudad Real.

Un avi mata un lladre a Ciudad Real

Un home de 35 anys ha mort aquest diumenge després de rebre un tret d'una arma de foc en una casa de Ciudad Real, quan va ser sorprès en el seu interior pel propietari de l'habitatge, un home de 77 anys que ha estat detingut per la Policia Nacional.

Els fets han passat aquest dissabte a la nit, concretament a les 2:35 de la matinada, en un habitatge situat a la carretera de la Talaia, segons informa Emergències 112.

Tres trets amb escopeta

Tot ha començat quan el propietari de l'habitatge ha sentit sorolls, s'ha aixecat del llit i ha vist un home en la foscor dins de la casa i l'ha disparat fins a tres vegades amb una escopeta: un d'aquests trets ha impactat sobre el lladre i l'ha matat, segons expliquen les fonts policials.

Després, el propietari de l'habitatge ha avisat a la Policia Nacional, que ha procedit a la seva detenció i ha obert una investigació per a esclarir els fets. Fins a l'habitatge s'han dirigit agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Ciudad Real, així com una UVI mòbil, la dotació de la qual només ha pogut certificar la mort de l'home al qual ha disparat.

La víctima és un home de 35 anys amb antecedents policials

El detingut és un home de 77 anys i la víctima és un home de 35 anys, d'origen estranger: respon a les inicials N.D.R.C. i té diversos antecedents policials, segons informa la Tribuna de Ciudad Real. A més, no era la primera vegada que entraven a robar a la propietat de l'avi.

Abuelo / Archivo

Un avi mata un lladre d'un tret a Ciudad Real: detingut per un presumpte delicte d'homicidi / Arxiu

L'avi està acusat d'un delicte d'homicidi

La investigació es troba en mans de la Policia Nacional i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. L'avi, del qual no han transcendit més dades, es podria enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques molt elevades per ser el presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

Gran controvèrsia a les xarxes socials

Els fets han creat gran controvèrsia a les xarxes socials, mentre uns asseguren que l'avi s'estava defensant del lladre en una situació de perill i que, per tant l'ha disparat en defensa pròpia, altres opinen que la seva reacció ha estat completament desproporcionada i que no l'hauria d'haver matat. Sigui com sigui, la investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi.