La jutgessa de guàrdia que avui ha rebut l'home de 21 anys de nacionalitat algeriana que va apallissar la seva parella en un hotel del carrer del Pla de la Torre de Santa Susanna, al Maresme, l'ha enviat a la presó. Els mateixos agents dels Mossos i de la Policia Local que el van detenir no les tenien totes i, fins i tot, estaven dissenyant com s'organitzarien si quedava en llibertat, per com de violent s'havia mostrat contra la policia, però finalment no caldrà. L'home ha estat entregat al jutjat de guàrdia i s'ha decretat presó provisional, a l'espera que sigui jutjat. En pocs dies ha engreixat els seus antecedents. 

A més d'agredir la seva parella la matinada del 8 de juny a l'habitació de l'hotel, agredir quatre agents de la policia en el moment de la detenció, també va ser detingut a la mateixa comissaria, tal com va avançar ahir al vespre ElCaso.cat, per una agressió sexual a la recepcionista de l'hotel, la mateixa matinada, abans de l'enfrontament amb la policia. L'home, segons la denúncia de la treballadora de l'hotel, va fer-li tocaments quan va arribar, sospiten que sota els efectes de l'alcohol i les drogues, a l'establiment. Quan estava detingut per l'agressió a la seva parella i per haver atacat quatre policies, encara a la comissaria de Pineda, va ser formalment detingut per aquest delicte d'agressió sexual, uns tocaments, previs als altres fets. 

L'home, enviat a presó

L'home va ser traslladat a la comissaria de Pineda i va demanar ser visitat, tal com preveu els drets dels detinguts, en un centre mèdic. Per la seva perillositat, es tracta d'un home amb coneixements en arts marcials mixtes, molt corpulent i que ja s'havia mostrat hostil contra la policia, es va dissenyar un operatiu amb equips d'ordre públic de la Brigada Mòbil (Brimo) i de l'ARRO. Aquest mateix desplegament de màxims s'ha repetit avui al matí quan ha estat traslladat de la comissaria de Pineda als jutjats d'Arenys, on ha estat posat a disposició del jutjat de guàrdia. 

La jutgessa ha acceptat la petició de la fiscalia i l'ha enviat a la presó, a l'espera que avancin les diligències i el cas arribi a ser jutjat. Haurà de respondre per l'agressió masclista contra la seva parella, que porta un fiscal especial, i també per l'atemptat contra agents de l'autoritat i l'agressió sexual a la recepcionista de l'hotel. La seva parella va abandonar ahir l'hotel de Santa Susanna i avui, amb autorització judicial, s'ha accedit a l'habitació i s'han recuperat les pertinences del detingut, que se li ha retornat. El cas, ara per ara, amb aquest perillós -suposat- delinqüent entre reixes, acaba.