Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta tarda, a la mateixa comissaria de Pineda de Mar, un home de 21 anys que ja estava detingut per apallissar la seva parella en un hotel i l'agressió a quatre policies: dos agents de la policia catalana i dos agents de la Policia Local de Santa Susanna. Ara, segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'han detingut per una agressió sexual, uns tocaments, uns fets que són previs a l'atac a la seva parella i a l'agressió als quatre policies.

Segons han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, l'home, expert en arts marcials, suposadament va agredir sexualment una de les empleades de l'hotel on estava allotjat amb la seva parella, al carrer del Pla de la Torre de Santa Susanna, al Maresme. Va ser traslladat a la comissaria de Pineda i aquesta tarda se l'ha tornat a detenir, ara acusat d'una agressió sexual la matinada del mateix 8 de juny.

Primer, detingut per agredir la parella i policies

La primera detenció va ser per violència masclista i atemptat contra agents de l'autoritat. L'home, expert en MMA, va ser arrestat quan, en una habitació de l'hotel, estava agredint la seva parella, que va deixar greument ferida, si bé no es pateix per la seva vida. Quan van arribar les patrulles policials, dels Mossos i la policia local, l'home es va mostrar molt hostil i va colpejar a la cara els dos agents dels Mossos i també va atacar els policies de Santa Susanna.

Ara, detingut de nou per agressió sexual

Sent a la zona de custòdia de la comissaria, els Mossos han rebut informació de la denúncia presentada per una dona que, suposadament, havia estat víctima d'una agressió sexual per part del mateix home que havien detingut a l'hotel. Es tracta d'una recepcionista del mateix establiment, segons ha confirmat ElCaso.cat, si bé s'han evitat donar més detalls de l'agressió. Aquesta tarda se li ha comunicat que se'l tornava a arrestar –és un tràmit administratiu, si ja està detingut– i ara, per agressió sexual. Està previst que l'home sigui traslladat davant del jutjat de guàrdia aquest dimecres a primera hora.

Després de l'incident a l'hotel, on quatre agents van resultar ferits, i tenint en compte que es tracta d'un home molt corpulent, expert en arts marcials mixtes, els Mossos d'Esquadra van activar també unitats d'ordre públic per fer el trasllat, en primer moment a un centre mèdic, com marca el protocol, i després a la comissaria de Pineda, on segueix a l'espera de ser entregat al jutge de guàrdia. L'home té 21 anys, és de nacionalitat algeriana i no tenia antecedents, a Catalunya, fins als fets d'aquesta setmana.