La Guàrdia Civil ha detingut un jove com a presumpte assassí d'un home sense llar. Els fets van passar el mes de juny a Collado Villalba, Madrid. El jutge ha decretat el seu ingrés a la presó.

Van trobar un cadàver d'un home en una fàbrica abandonada

Tot va començar quan els agents d'Homicidi de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid van trobar el cadàver d'un home de 64 anys en una fàbrica abandonada. Van localitzar el cos la matinada del 20 de juny a Collado Villalba.

La víctima tenia diverses ferides al cap i als braços. Tot apunta que el van atacar amb un objecte contundent. La primera hipòtesi dels agents és un robatori. A més, és molt possible que existissin baralles anteriors. Per la qual cosa aquest seria el principal mòbil de la mort.

El jutge va decretar l'ingrés a presó del presumpte agressor

Els testimonis van ajudar a finalitzar la investigació, ja que van donar informació del presumpte autor. A partir de les dades obtingudes, els agents van poder identificar-lo i detenir-lo.

L'arrestat és un home d'origen marroquí i té 26 anys. El jove era en parador desconegut fins que va ser detingut a Galapagar. Després, el jutjat de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó provisional, segons ha informat aquest dijous la Guàrdia Civil en un comunicat.

Un campió olímpic detingut per assassinat

D'altra banda, uns assassinats van tenir lloc a Geòrgia. El campió olímpic de judo el 2004, Zurab Zviaduri, ha estat detingut com a sospitós d'assassinat múltiple, segons ha informat aquest dimarts el Ministeri de l'Interior.

Zurab Zviadauri / Getty Images

Zurab Zviaduri, ha estat detingut com a sospitós d'assassinat múltiple / Getty Images

Zviadauri i un home, no identificat, han estat arrestats com a presumptes autors dels trets van passar aquest dilluns. En el tiroteig, van morir tres persones i va passar a Tsinandali. Sembla que es va iniciar per una disputa domèstica. Si és condemnat culpable, podria ingressar a presó durant 15 anys.

Zurab, de 40 anys, és un dels esportistes més famosos a Geòrgia, perquè aquest home va guanyar l'or olímpic en els Jocs d'Atenes del 2004 en la categoria de -90 quilos. Després de deixar el judo, va ser elegit com a diputat del Parlament (2012-2016) per la llista de Somni Georgià, el partit governamental.

Avi mata a trets dues dones per no pagar el lloguer

Uns fets similars van passar als Estats Units el 10 d'agost. La policia ha detingut un home per matar dues dones que no li pagaven el lloguer. Els principals indicis recollits pels agents apunten que es tracta d'un crim premeditat.

La policia va rebre l'avís d'un tiroteig minuts després de mitjanit a Las Vegas. En arribar al lloc dels fets, van localitzar una dona greument ferida fora de l'edifici. La víctima tenia ferides de bala i va acabar morint.

Quan van entrar al pis, van trobar el presumpte autor dels fets: Arnold Lozano-Sánchez, de 78 anys i propietari del pis. Al principi Lozano-Sánchez va oposar resistència per sortir del pis, però finalment es va rendir. En aquell moment, els policies van trobar una altra dona morta amb signes d'haver patit una mort violenta.