Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori amb violència a l'interior de domicili que ha tingut lloc aquest diumenge al matí en un habitatge al municipi de Sabadell, al Vallès Occidental. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les nou quan els lladres han accedit a l'immoble colant-se a través de l'aparcament. Els assaltants han sorprès la parella que hi viu a la casa i els han lligat de mans perquè no oposessin resistència ni dificultessin el robatori. Posteriorment, els han robat la recaptació del seu negoci, les claus de casa i del cotxe i targetes de crèdit. 

Les víctimes s'han presentat a un bar amb les mans lligades demanant ajuda

Poc després de l'assalt, els propietaris de la casa s'han presentat en una cafeteria de l'avinguda Barberà de Sabadell per demanar ajuda. Encara anaven amb les mans lligades i, segons han explicat a les persones que hi havia al local, els havien intentat segrestar i havien fugit del cotxe on els tenien lligats, segons ha avançat Diari de Sabadell. La situació era tan inversemblant que en un primer moment els treballadors i clients de l'establiment han pensat que es tractava d'una broma, però finalment s'han adonat que la situació era real i han alertat dels fets els serveis d'emergències.

Agents dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i determinar qui hi ha darrere de l'assalt amb violència. També si, tal com han explicat els propietaris de la casa quan han anat a demanar ajuda al bar, els han intentat segrestar o si ha estat una percepció que han tingut pel moment de pànic i tensió que han viscut. La policia catalana ha interrogat a les dues víctimes per intentar fer una reconstrucció dels fets i ha inspeccionat l'habitatge per si troben alguna pista que els pugui portar cap al grup d'assaltants.