No sempre passa, i quan acaba passant, és notícia. Un home algerià ha ingressat a presó després de ser arrestat pels Mossos d'Esquadra aquest diumenge quan escapava per Sabadell, cap a la zona del barri de Can Puiggener després d'intentar assaltar un pis del carrer de Prats de Lluçanès, a Sabadell. 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el jove, amb diversos antecedents per robatoris violents, intentava robar una bicicleta i un patinet d'un balcó i va ser sorprès pels veïns de la zona, al voltant de les quatre de la tarda. Quan van detectar el lladre, li van recriminar l'acció i l'home va començar a llençar pedres i agredir els veïns que intentaven impedir el robatori

Els veïns, decidits a no deixar-lo escapar, van organitzar una recerca pels carrers de la zona. La situació va escalar quan l'individu va fugir i es va amagar sota un pas subterrani de la Gran Via. Malgrat els seus intents per evadir la captura, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra ja havien iniciat una intensa operació de recerca per tal de poder-lo localitzar i detenir. Sabien qui era. La descripció dels veïns va ser clau per poder-lo identificar.

Recerca complicada per localitzar i detenir el lladre

Després de molta estona de recerca i gràcies a la implicació dels mateixos veïns i la recerca feta per diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana, amb agents uniformats i de paisà, el jove va poder ser finalment enxampat mentre fugia cap al barri de Can Puiggener. L'individu, que comptava amb antecedents per fets violents, va ser detingut i aquest dimecres s'ha pogut saber que el jutge de guàrdia de Sabadell l'ha enviat a la presó

Els Mossos sabien perfectament qui era l'home i sabien que si no havia fet mal a ningú en aquell intent de robatori, faria mal a algú en una altra ocasió. El jutge, després d'analitzar la petició de la Fiscalia, ha acceptat que ingressi a presó, tenint en compte el risc de fugida i la reiteració delictiva, pels antecedents per robatoris violents que tenia el detingut.