Un home de 54 anys ha mort abatut per un agent de la Policia Nacional aquest divendres a Madrid. El policia ha hagut d’intervenir en una baralla amb armes blanques a l’interior d’un pis del districte madrileny de Villaverde i ha hagut de fer servir la seva pistola per evitar que la víctima matés un altre home de 36 anys a ganivetades. Aquesta persona ha acabat amb diverses ferides i es troba en estat greu.

Els fets han tingut lloc al voltant de les cinc de la tarda al carrer Estroncio de la capital espanyola, quan els cossos de seguretat han rebut l’avís d’una baralla a l’interior d’un domicili. En un primer moment, els agents es pensaven que anaven al que semblava un episodi de violència de gènere, però en arribar al lloc s’han trobat dos homes barallant-se amb armes blanques. Al domicili també hi havia una dona presenciant els fets.

L’agent ha hagut de treure l’arma i disparar per evitar l’agressió amb arma blanca

Un dels agents de la Policia Nacional ha hagut de treure la seva arma i disparar “per repel·lir l’agressió i salvaguardar la seva integritat física”, segons han informat des de la Prefectura Superior de Policia. Fins a l’immoble s’han desplaçat efectius sanitaris de Samur-Protecció Civil, que durant una hora han estat practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar sense èxit. Finalment, han decretat la seva mort amb una parada cardiorespiratòria i diverses ferides de bala al cos.

Els professionals sanitaris del Summa 112 han hagut d’estabilitzar l’altre individu implicat en la baralla. Es tracta d’un home de 36 anys que tenia dues ferides provocades per arma blanca i diverses ferides més per arma de foc a les dues mans. Ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital Dotze d’Octubre, on ha ingressat en estat greu. La dona que hi havia al domicili no ha patit cap mena de lesió. Es desconeixen els motius que haurien provocat la baralla entre dels dos homes.