Un home ha salvat la vida sorprenentment a Los Angeles i el vídeo de com va succeir s'ha fet viral. Aquest mateix dilluns, la policia de la ciutat nord-americana compartia les imatges captades per la càmera d'un dels agents que va salvar la vida a aquest pilot d'avió.

El rescat extrem d'un pilot que ja és viral

La víctima, un home d'uns 60 anys, va haver d'aterrar aquest diumenge de forma forçosa, encara que també se sospita que va perdre el control de l'avioneta que pilotava quan intentava aterrar.

Després d'unes maniobres més que perilloses, el conductor d'un avió Cessna 172, una petita aeronau, acabava caient enmig de les vies del tren. I, casualment, com en una escena de pel·lícula, un tren s'apropava molt de pressa.

L'home, després del cop, va quedar atrapat dins de l'avió, amb diverses ferides sagnants, tal com mostra el vídeo gravat per la càmera adherida al cos d'un dels agents de la policia de Los Angeles que va intervenir en el rescat.

La càmera d'un policia grava com el salven després d'estavellar-se

La patrulla, formada per quatre policies, va ser testimoni del xoc i va acudir corrents per ajudar el pilot. En uns anguniosos segons es veu els agents estirar el ferit, que té dificultats per moure's, i arrossegar-lo fora de l'aeronau per posar-lo fora de perill del tren, de la companyia Metrolink. N'hi va haver prou amb segons per salvar-lo la vida.

El vídeo, que va ser publicat pel mateix departament de policia de Los Angeles, s'ha fet viral, juntament amb el text que es llegia al tuit: "Els agents de la Divisió Foothill han donat mostres d'heroisme i d'una ràpida resposta en salvar la vida d'un pilot que va realitzar un aterratge d'emergència a les vies del tren a la cruïlla del carrer San Fernando i el carrer Osborne, just abans que un tren que s'aproximava col·lidís amb l'aeronau."

Sobreviu al xoc de la seva avioneta i un tren gairebé l'atropella

Segons després, la locomotora arrasa amb l'avioneta, fent saltar trossos de carrosseria pels aires i deixant una imatge esgarrifosa. De fet, un segon vídeo gravat per un jove compositor musical anomenat Luis Jiménez mostra des d'un altre angle com el tren xoca contra l'avió, destrossant-lo. Ell mateix afegeix que "un tros de l'avioneta gairebé em colpeja".

Segons mitjans locals, el pilot estrellat es troba en una condició estable, malgrat haver hagut de ser tractat per talls i contusions.

Quant a la repercussió en xarxes socials, milers de persones han reaccionat i comentat sobre això, com per exemple un usuari (@DonP64) que aplaudia als agents: "Com a enginyer ferroviari no puc estar més orgullós d'aquests policies... Atropellar un vehicle ocupat o a una persona en les vies se't queda gravat per sempre", confessa.