Un usuari de Reddit s'ha fet viral després de compartir una foto en la qual espia la dona que té al seient de davant en un avió, descobrint que té covid. Una petita violació de la intimitat que ha creat un gran escàndol a la xarxa social.

Espia a la passatgera de davant en un avió

Amb avions cada vegada més estrets i l'augment de l'ús de les xarxes socials, fer un cop d'ull al seient del costat per pur instint tafaner i veure amb qui parla o què fa amb el seu mòbil o tauleta la persona del costat, és més que comú.

Encara que es tracta d'una violació de la intimitat de la qual a ningú no li agrada ser objecte, en alguns casos una petita mirada de reüll pot aixecar polèmica i fer-se viral. És el cas de l'usuari de la xarxa social Reddit u/tristydotj, que el passat 5 de gener compartia un parell d'imatges en el seu perfil en les quals mostrava una foto dins de l'avió.

Descobreix una confessió que ja és viral

Es tractava, en concret, d'una foto de la passatgera de la fila de davant, que estava escrivint missatges al mòbil. I el motiu per fer-li la foto ha estat justificat per part de la comunitat i rebutjat per tants d'altres. I és que resulta que en els missatges, la dona li confessava a algú tenir covid i haver-se pujat a l'avió encara sabent-ho, posant en risc la resta de persones que viatjaven a l'aeronau.

Covid avion / Reddit

La passatgera confessava per missatges que tenia covid / Reddit

Així ho escrivia la dona en el seu iPhone, on deia que "nosaltres" -ella i mínim una altra persona amb qui viatjava, de la que de moment es desconeix la identitat- tenien covid, però havien decidit embarcar en lloc de confinar-se i guardar la quarantena obligatòria en cas de donar positiu en un test.

"Tenim covid... shhh"

Ella mateixa, sabent de la irresponsabilitat, seguia la frase "Tenim covid" amb un "shhh" com esperant que el receptor del missatge li guardés el secret. "Per això tornem a casa un dia abans. Som a l'avió..." es continua llegint a la foto, en la qual la meitat de la pantalla queda oculta pel cos de la malalta.

La publicació d'aquestes fotos s'ha fet viral i ha generat una gran polèmica, ja que diverses persones, com gairebé tota la societat, patien davant d'aquest comportament i s'indignaven per la irresponsabilitat de la dona, que sabia del risc de contagiar a alguna persona a l'avió amb conseqüències fatals i tot i així va decidir viatjar.

Polèmica a les xarxes socials per les fotos

Tanmateix, altres tants sortien a atacar l'usuari, encara que sense defensar la dona. Alguns consideraven que no es pot violar la intimitat i llegir els missatges d'una altra persona, sense importar el seu contingut. Per exemple, un dels comentaris el reclamava: "Per què llegeixes els missatges de text d'altres persones com si fos assumpte teu? No saps si estan fent broma o no".

Finalment, un altre sector, que no entrava en la polèmica per si mateix, li recriminava no haver explicat les hostesses o personal de bord el que havia vist perquè poguessin prendre mesures davant aquest tipus de persones. De moment, es desconeix el desenllaç de la història ni el que va passar després de descobrir-la, pitjor està clar que la dona ja no només té el virus, sinó que s'ha fet viral, mai millor dit.