Descobreixen una planta de l'Ikea que surt a totes les fotos de pàgines web de compravenda de pisos. Es tracta d'una planta molt barata que s'ha viralitzat per aquesta surrealista troballa.

Una planta de l'Ikea es fa viral en un fil de Twitter

Ha estat un periodista qui ha compartit aquesta sorprenent troballa en un fil de Twitter, que ha corregut com la pólvora i que s'ha viralitzat en qüestió de pocs dies. En aquest fil es veu una recopilació de fotos de diferents pisos i cases en venda i per llogar que tenen un denominador comú: una planta de l'Ikea, que apareix a tot arreu, des d'habitacions, fins al lavabo. 

Planta Ikea / Ikea

Una planta de l'Ikea es fa viral en un fil de Twitter per aparèixer a totes les pàgines web d'immobiliàries / Ikea

Model Fejka de 4 euros en venda a l'Ikea

Es tracta d'un complement que passa desapercebut en qualsevol racó de la casa, però que un cop t'adones de la seva presència, no el pots deixar de veure a totes les pàgines que anuncien pisos i cases. Es tracta d'una planta superficial de l'Ikea que es ven en un test de color blanc i que té les fulles verdes. Es tracta del model Fejka que es pot comprar per molt bon preu, ja que només costa 4 euros.

Per què apareix a totes les fotos d'anuncis de venda de pisos?

Tothom es fa la mateixa pregunta: com pot ser que aparegui a tantes fotos? Tot i que no hi ha una resposta 100% correcta, tot apunta que és perquè es tracta d'un objecte de decoració barat, de bona qualitat i que combina amb gairebé qualsevol estil arquitectònic i, per aquest mateix motiu, moltes agències immobiliàries l'utilitzen per fer més atractius tots els racons de la casa per atraure els compradors.

Plantes decoratives a les ofertes de pisos de les immobiliàries 

No obstant això, els més conspiranoics han fet tota mena d'hipòtesis que no han dubtat a compartir per xarxes socials. Els més bromistes, tampoc han dubtat a exposar el seu punt de vista sobre aquest fil viral: "Les plantes decoratives a les ofertes de pisos de les immobiliàries haurien d'organitzar un sindicat", explica un usuari a Twitter. El fil s'ha fet molt popular a la xarxa i, actualment, ja acumula més de 3.731 retuits, 510 tuits citats i 26.600 "m'agrada".

El negoci de la venda de cheetos per internet que ho peta a Ebay

Internet és ple de misteris i, de fet, aquest no ha estat l'únic fet que s'ha fet viral a la xarxa. A la pàgina web d'Ebay s'ha posat de moda una tendència molt inversemblant, però 100% real: la venda de cheetos en formes molt estranyes a preus desorbitats, com el cas d'un cheeto en forma d'Arnold Schwarzenegger que s'ha venut per ni més ni menys de 8.400 euros. Però aquest no és l'únic cheeto venut a preu d'or, també s'han venut cheetos en forma de penis i testicles, en forma d'Estàtua de la Llibertat, de Venus de Milo i molt més.