Els veïns de Mataró viuen amb el temor de despertar-se un dia i veure que el seu cotxe està completament calcinat. Si el passat mes de març van cremar cinc cotxes al carrer Salvador Espriu de la capital del Maresme, la matinada d'aquest dimecres en van cremar sis més a la ronda de Sant Oleguer, a poca distància de l'incendi de fa dos mesos. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes de l'incendi i descobrir si hi ha un piròman darrere. No es descarta que els dos incendis de vehicles que han tingut lloc per la zona en els últims mesos estiguin relacionats entre ells.

Matinada d'actes vandàlics a Mataró

L'incendi de vehicles a la ronda de Sant Oleguer de Mataró es va iniciar quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada d'aquest dimecres. Després que el 112 rebés l'avís del succés, es van activar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat per tal d'apagar les flames. Després de més d'una hora, es va poder extingir el foc, que va calcinar sis cotxes que hi havia estacionats. Les flames, però, no van anar més enllà i no van afectar mobiliari urbà ni habitatges propers, segons detalla Capgròs. Tampoc es va haver de lamentar cap persona ferida. Els Mossos d'Esquadra ja estan investigant què o qui va provocar l'incendi i si aquest té relació amb el que hi va haver a finals de març i que va deixar cinc cotxes calcinats i dos habitatges afectats per les flames i el fum al carrer Salvador Espriu.

També investiguen si existeix relació amb altres incendis que també hi va haver a Mataró aquesta matinada de dimecres. A més d'apagar les flames de l'incendi de cotxes de la ronda de Sant Oleguer, els Bombers de la Generalitat també van extingir els focs que van cremar tres contenidors d'escombraries al carrer Josep Montserrat Cuadrada, a l'avinguda Puig i Cadafalch i al carrer Pere III el Cerimoniós. A més, també va haver-hi un petit incendi en una zona de vegetació al pati de l'escola Camí del Mig que no es descarta que pogués ser provocat.