La Policia Municipal de Sabadell investiga les causes de l’accident mortal del passat divendres a la carretera de Bellaterra amb dos vehicles implicats que van xocar frontalment. En el sinistre van perdre la vida el conductor d’un turisme, un home de 37 anys, i la passatgera d’una furgoneta, una nena de 13 anys. Les primeres indagacions apunten que l’accident es podria haver produït fruit d’una picabaralla entre el conductor mort i el conductor d’un tercer vehicle.

L’accident es va produir quan un conductor va intentar avançar de forma imprudent

Els fets van tenir lloc cap a les 21.40 hores del passat divendres a la carretera BV-1414, que connecta Sabadell per la Gran Via amb Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) passant per l'aeroport. En el punt del sinistre, hi ha un carril d’entrada a Sabadell que més endavant es bifurca, mentre que hi ha dos carrils de sortida. El conductor del turisme va envair el carril contrari per intentar fer un avançament, just en el moment en què venia una furgoneta circulant correctament.

Els dos vehicles van xocar frontalment, morint a l’acte el conductor del turisme i resultant ferits molt greus els dos ocupants de la furgoneta, un home de 42 anys i la seva filla de 13. Tots dos van ser traslladats en ambulància a l’Hospital Parc Taulí, on la menor va acabar perdent la vida poc després per la gravetat de les ferides de l’impacte. El seu pare, que conduïa la furgoneta, segueix ingressat en estat molt greu.

sabadell accident mortal
Imatge de l'accident mortal a la carretera de Bellaterra de Sabadell. Foto: Carola López / ACN

La Policia investiga si el conductor del turisme va cometre una acció temerària en envair el carril contrari per fer un avançament. La investigació apunta al fet que l’home podria haver mantingut una picabaralla prèvia amb el conductor d’un tercer vehicle, a qui hauria intentat avançar, provocant la fatídica tragèdia en què va morir una nena que no tenia res a veure.