Un accident de trànsit aquest divendres al vespre s’ha cobrat la vida de dues persones, un home de 37 anys i una nena de 13. El sinistre ha tingut lloc a la carretera de Bellaterra (Vallès Occidental), al costat de l’Aeroport de Sabadell, i ha involucrat un cotxe i una furgoneta que, per raons que encara es desconeixen, han xocat frontalment. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies de l’accident. 

Sis dotacions de Bombers i altres sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc de l'accident, situat al punt quilomètric 7 de la carretera BV-1414. En arribar, el conductor del cotxe ja havia mort, i els sanitaris van evacuar els dos passatgers de la furgoneta i els van traslladar en estat molt greu a l'Hospital Parc Taulí. Una de les víctimes, menor d'edat, ha mort hores després al centre a causa de les seves ferides. El conductor de la furgoneta i pare de la nena, de 42 anys, continua ingressat amb pronòstic greu

Tres morts per accident de trànsit en un dia

El passat dimecres tres persones van morir com a conseqüència d’accidents de trànsit. La primera víctima, un home de 67 anys, va morir després de xocar dos vehicles a la carretera N-420 a l’altura de Móra d’Ebre, a la Ribera d’Ebre. Altres dues persones van resultar ferides i les van traslladar als hospitals Verge de la Cinta de Tortosa i al de Móra d’Ebre.

Un altre home moria atropellat per un turisme a la carretera GI-150 al costat de Llers (Alt Empordà). La víctima tenia 49 anys i era veí de Girona, i els Mossos d’Esquadra estan investigant les circumstàncies del sinistre. L’últim accident mortal del dimecres va involucrar un cotxe i un camió. Els vehicles van xocar frontalment a la carretera L-310 a Tàrrega, a la comarca d’Urgell. La víctima era el conductor del turisme que, segons les primeres investigacions, hauria envaït el carril contrari que va provocar la col·lisió amb el camió.

Amb les dues víctimes de l’accident a Sabadell ja són 10 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes des de l’inici del 2023.