Un home persegueix una dona amb un ganivet de grans dimensions pels carrers de la localitat d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla). L'individu portava l'arma blanca i anava corrent darrere de la presumpta víctima pel municipi, això va provocar que diversos testimonis presencials alertessin mitjançant una trucada a la Policia Local, avisant que una dona era perseguida per un home armat amb un ganivet. Per això, diversos efectius del cos de seguretat municipal es van traslladar fins a la zona, per tal de verificar els fets i intervenir en cas de ser necessari.

Els policies, segons han informat aquest dilluns des del cos, només arribar van localitzar la dona, a la que van ajudar i van conduir-la fins a un lloc on estigués sana i salva. Però no van poder donar amb el presumpte agressor. De fet, com s'ha pogut comprovar poc després, l'home va escapolir-se entre diferents edificis residencials i va amagar-se en un d'ells, per evitar ser descobert. No obstant això, la Policia Local d'Alcalá de Guadaíra va activar un dispositiu per trobar-lo i, després d'uns minuts, el van localitzar on es trobava ocult.

A ganivetades amb els policies: fereix tres agents locals

En el moment que va ser sorprès pels agents, l'home va negar-se a sortir del seu amagatall, però uns minuts més tard, i després d'uns instants de força tensió, van aconseguir que sortís. L'individu, ja fora de l'edifici, va començar a posar-se agressiu amb els policies, als quals va ferir amb el ganivet en diverses ocasions. En total va provocar lesions a tres funcionaris de la Policia Local d'Alcalá de Guadaíra. Finalment, van aconseguir reduir-lo i va ser identificat i detingut. L'arrestat, J.M.L.A., té nombrosos antecedents policials i, després dels corresponents tràmits i declaracions davant dels agents, ja ha estat posat a disposició judicial del jutjat i magistrat corresponent.