Espectacular persecució en ple centre de Barcelona. Aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra han intentat aturar un vehicle després que aquest fugís a tota velocitat pels carrers més cèntrics de la capital catalana. Els Mossos anaven de paisà i s'han adonat que un individu estava sent víctima d'un intent de robatori per part de dos punxarodes que anaven en moto. En veure-ho, s'han traslladat fins al lloc dels fets per advertir el conductor, però aquest ha escapat amb el cotxe a una velocitat temerària. 

Els Mossos busquen el fugitiu

És aleshores quan diversos efectius policials dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han iniciat la persecució per intentar aturar el vehicle, però sense èxit. El conductor ha escapat en direcció Besòs i els agents de policia encara l'estan buscant. Carrers com Aragó, la Gran Via o Marina han estat escenari d’aquesta persecució a Barcelona. Els fets han passat pocs minuts després de les 14 h i molts barcelonins han estat testimonis d’aquesta escena, tal com mostren en comentaris a les seves xarxes socials.

tuit1
Tuit de @jassbcn
tuit2
Tuit de @9_ThePink_Lady

A hores d'ara es desconeix el motiu de la fugida del conductor, que en un principi no tenia motius per escapar-se, ja que estava sent víctima d'un robatori i els Mossos només volien ajudar-la.