Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de nacionalitat marroquina, a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), després d'una persecució per l'A-2. Els fets van passar ahir al voltant de les 22 hores de la nit. L'home detingut és el copilot, mentre que el conductor del vehicle va poder escapar, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Una persecució perillosa que acaba amb un xoc frontal

Els agents de la policia catalana van iniciar una persecució per l'autovia A-2 amb un vehicle ocupat per dos individus. L'empaitada va acabar davant el centre comercial SPLAU de Cornellà de Llobregat, on es va procedir a tallar la circulació per l'incident. 

Els Mossos investiguen els fets

El vehicle, en veure els Mossos, va actuar de manera molt perillosa. Va girar cua enmig de l'autovia i va circular durant una bona estona contra direcció. A l'altura de la sortida de Sant Boi, el conductor del vehicle va envestir frontalment un cotxe particular i va fugir ràpidament dels Mossos d'Esquadra. El copilot marroquí no va tenir tanta sort i va ser detingut a Sant Joan Despí. 

Els agents de la policia van poder recuperar el cotxe on, sorprenentment, van trobar una gran quantitat de diners. Ara, els Mossos han obert una investigació per poder localitzar el conductor fugitiu i esclarir els fets, segons ha pogut saber aquest diari.