Dos agents de la Guàrdia Civil de Trànsit han resultat ferits durant la matinada d’aquest dissabte, 29 d’octubre, després de xocar contra un camió que transportava productes làctics a la localitat de Frades, A Corunya. Ha estat el conductor del camió qui, al voltant de les sis del matí, ha trucat al 112 per alertar als serveis d’emergència sobre l’accident a la carretera N-634 i demanar ajuda perquè hi havia dues persones que havien resultat ferides.

Fins al punt del sinistre, s’hi han desplaçat efectius d’Urgències Sanitàries de Galicia-061, els Bombers d’Ordes i membres del GES de Curtis. Un dels dos ferits ha hagut de ser excarcerat pels Bombers després que hagués quedat atrapat a l’interior del vehicle. Una vegada lliberat, ha estat traslladat en ambulància amb el seu company fins al Complex Hospitalari Universitari de Santiago de Compostel·la. Al lloc de l'accident també hi ha anat personal de manteniment de carreteres, amb el propòsit de restablir les condicions de seguretat de la via.

Els dos ferits eren agents de la Guàrdia Civil de Trànsit

Segons ha informat la Guàrdia Civil d’A Corunya, els dos ferits són agents del cos policial. Es tracta d’una patrulla destinada a la vigilància i control d’usuaris de risc. En el moment dels fets, es trobaven en un tram de risc d’accidents de l’N-634 en una franja horària com la matinada d’un cap de setmana que es considera de les més problemàtiques. Els dos agents, que estaven dins un vehicle camuflat, han vist un presumpte delinqüent viari que circulava de forma erràtica i temerària. Quan han començat a perseguir el conductor per tractar d’identificar-lo, és quan han xocat amb el camió que transportava productes làctics. El cotxe dels guàrdies civils ha quedat totalment destrossat de la part davantera, mentre el conductor al qual perseguien ha pogut fugir.