Un Guàrdia Civil de Valladolid ha matat a punyalades la seva exparella després que es negués a tornar amb ell. Els fets han passat aquest dijous a la nit a Brussel·les, on la víctima, una noia de 23 anys i originaria també de Valladolid, feia un temps que vivia i treballava com a infermera. L’agent de la benemèrita va agafar un vol cap a la capital belga per a demanar-li una nova oportunitat a la noia de reprendre la relació, però davant la seva negativa, la va acabar matant clavant-li diverses ganivetades.

Posteriorment, l’home es va intentar suïcidar llençant-se per una finestra, però no ho va aconseguir. Es troba ingressat a l'UVI d’un hospital de Brussel·les en estat greu. L’agent feia poc que havia completat la seva formació a l’acadèmia de la Guàrdia Civil i havia estat incorporat recentment a la Comandància de Valladolid, estant com agent en pràctiques a la localitat de Portillo. Des de la Delegació del Govern de Castella i Lleó han enviat el condol a la família i han demanat prudència a l'hora de donar detalls sobre els fets.

L’assassinat masclista d’un guàrdia civil provoca una gran commoció a Valladolid

La víctima era Teresa Rodríguez Llamazares, una noia de 23 anys que feia un temps que vivia i treballava d’infermera a Brussel·les. La família de la jove era molt estimada a Valladolid, on el seu pare, Juan Rodríguez, és funcionari municipal a l’ajuntament. Precisament aquest divendres era el seu últim dia de feina abans de jubilar-se, segons han explicat des del consistori. Aquest divendres li havien preparat un dinar de comiat per celebrar-ho, però un familiar ha comunicat als seus companys que no hi podria anar.

Aquest dijous a la nit, segons explica El Norte de Castilla, el pare de la víctima va rebre una trucada de la Delegació del Govern comunicant-li l’assassinat de la seva filla i va agafar un vol amb urgència cap a Brussel·les. Va informar l’Ajuntament de Valladolid que no podria anar a treballar per aquest motiu i des del consistori es van posar en contacte amb l’ambaixada a la capital belga. Allà, uns funcionaris van rebre el pare de la víctima per assessorar-lo en tot el que fes falta. La policia belga ha obert una investigació sobre el crim.