Un Fast & Furious en fase inicial a Lleida (Segrià). Un home de 40 anys va protagonitzar una persecució a la capital de Ponent que, per sort, no ha deixat víctimes aquest dissabte de matinada, cap a les dues. L'incident va iniciar-se en veure un control d'alcoholèmia rutinari programat per la Guàrdia Urbana a la Rambla d'Aragó. El conductor va pensar que el millor era evitar-lo, potser perquè no tenia carnet o perquè circulava amb el cotxe d'una persona amb la qual té una ordre d'allunyament. En qualsevol cas, l'individu va accelerar bruscament en adonar-se'n i gairebé atropella un dels agents en la fugida.

Caçat amb un cotxe que no era seu

L'home va escapar del control a gran velocitat i realitzant una conducció temerària que podria haver ferit algú. Segons han informat des de la Guàrdia Urbana de Lleida, va saltar-se semàfors en vermell, senyals d'stop i d'altres. Tot per evitar els agents que el seguien de prop, però els quals no va aconseguir deixar enrere. El van enxampar i aturar, poc després, al carrer Manuel de Montsuar de la ciutat. Allà li van demanar la documentació personal i del vehicle, a més de sotmetre'l a les proves d'alcohol i drogues.

El conductor va negar-se a fer els tests. No obstant això, l'home va ser detingut i denunciat pels guàrdies urbans per conducció temerària, conduir sota l'efecte de les drogues, per negativa a sotmetre's a les proves, per danys, per mai haver obtingut el permís, per atemptat a agents de l'autoritat i per trencament de condemna. Una llarga llista d'infraccions en poques hores. Però, potser, les més impactants van ser que no tenia carnet i que el cotxe no era seu.

El vehicle amb el que circulava i que va accelerar a més no poder per tota Lleida no era seu. El propietari és una persona amb la qual té una ordre de no apropament i comunicació, tal com van comprovar els agents un cop van aturar-lo. Tot i l'espectacularitat pròpia de pel·lícula de l'incident, cap persona va resultar ferida. Tan sols va danyar un vehicle policial en la seva fugida.