Un mal dimecres el pot tenir qualsevol. Ara, acabar accidentat a la T-11, a Tarragona, donar positiu en cocaïna i gairebé trencar la màquina de l’alcoholèmia dels Mossos d’Esquadra de Trànsit ja costa més. Però res és impossible per un veí de Salou, de 41 anys i de nacionalitat espanyola, que aquesta nit li ha tocat dormir a la comissaria dels Mossos. 

Accident d’un borratxo contra una dona a Tarragona

Al voltant de les nou de la nit, quan faltava una hora pel toc de queda, la policia va rebre l’avís que hi havia hagut un accident entre dos vehicles a la rotonda de la T-11, al punt quilomètric 14 al terme municipal de Tarragona

Quan les patrulles de Trànsit dels Mossos d’Esquadra van arribar al lloc van trobar un home i una dona que eren els conductors dels dos cotxes accidentat i van comprovar que l’home era qui havia envestit la dona, encalçant l’altre turisme. La patrulla va observar que l’home que havia provocat l’accident estava sota els efectes de begudes alcohòliques perquè presentava uns moviments molt lents i li costava mantenir la verticalitat, motiu pel qual s’havia de recolzar al seu vehicle.

cocaina

Imatge de la cocaïna que van trobar els Mossos a l'home detingut / ElCaso.cat

Completament begut i positiu en cocaïna

Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa final de rècord: 1,10 mg/l. Supera en més de quatre vegades la permesa. A la prova de detecció de substàncies estupefaents va donar positiu en cocaïna i en l’escorcoll se li va intervenir un embolcall on hi portava aquesta droga. Per aquest fet, se’l va denunciar per una infracció administrativa en virtut de la llei 4/2015

La nit a comissaria

Per tot això, els Mossos d’Esquadra el van detenir i ha passat la mona i la ressaca a la comissaria de Taragona. L’home passarà en les properes a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.