Accident poc habitual a l'N-II a la Jonquera (Alt Empordà). Un dromedari i diversos bous s'han posicionat al bell mig de la carretera tranquil·lament, sense que ningú els divisés. Els animals s'han instal·lat a la via cap a tres quarts de deu de la nit d'aquest dimecres, quan ja era ben fosc i era impossible veure'ls, atès que a aquest tram de la nacional no hi ha il·luminació. Precisament per això, dos vehicles no s'han adonat que eren allà i han tingut un accident, segons ha avançat l'ACN. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits dels dos cotxes al sinistre.

Accident amb dos cotxes: hi ha un dels bous ferits

Els fets d'aquest dimecres a la nit, segons han informat els Mossos d'Esquadra, s'han produït al quilòmetre 778 de la carretera N-II, al seu pas pel municipi fronterer de la Jonquera. Quan els agents han arribat fins al lloc dels fets després de rebre l'alerta han trobat els dos vehicles afectats i dos bous i un dromedari. Els tres animals van escapar-se, pel que sembla, poc abans, al vespre, d'un centre d'aventura del Pertús, municipi francès que limita amb el nucli urbà del Portús, que pertany a la localitat de la Jonquera, ja a la comarca de l'Alt Empordà.

El dromedari a la carretera a la Jonquera / ACN
El dromedari a la carretera a la Jonquera / ACN

Tot i que els conductors dels vehicles implicats al sinistre no han resultat ferits, els animals no han tingut la mateixa sort. El dromedari no ha patit lesions, però un dels bous ha quedat estès a terra i l'altre malferit. Poc després de les gestions dels Mossos d'Esquadra i els efectius d'emergències, els tres animals han pogut retornar al centre francès d'on s'havien escapat, al Pertús, on ja se'ls hi estan realitzant les corresponents atencions després d'haver fugit aquest dimecres a la tarda.