Aquest dissabte al vespre, un noi marroquí de 27 anys va acabar com un cep després d'haver-se passat tota la tarda bevent en un dels bars del carrer del President Francesc Macià de Salt (Gironès). El jove va començar a alterar-se, fotent crits i molestant tant a la resta de clients que eren a la terrassa del local com als veïns que viuen als edificis dels voltants. Un d'aquests veïns va ser qui va alertar a la policia, fart de l'escàndol que estava armant aquesta persona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el noi va agredir dos dels agents dels Mossos que van respondre a l'avís. 

En un vídeo que ha circulat per les xarxes socials es pot veure el moment en què el jove és arrestat per la policia catalana, que van arribar amb una patrulla, en principi, per calmar la persona i posar ordre al bar, però que, davant la seva actitud agressiva, el van acabar portant a comissaria, acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat

 

Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit del vespre de dissabte, quan el jove ja havia estat diverses hores assegut en una de les taules de la terrassa demanant una beguda alcohòlica rere l'altre. En un determinat moment, i sense cap mena de provocació, va començar a cridar i a encarar-se amb la resta de persones, sense donar senyals de voler agredir ningú, però incomodant i molestant en gran manera els comensals. L'escàndol va arribar fins a alguns dels veïns dels pisos dels voltants, i un d'ells va decidir trucar als Mossos d'Esquadra per posar fi a l'aldarull. 

Agredeix dos agents dels Mossos 

El telèfon d'emergències 112 va activar una patrulla dels Mossos amb diversos agents que van intentar calmar a la persona i fer que abandonés el bar i marxés a casa seva. No obstant això, l'home va començar a escridassar-los, posant-se molt violent i agressiu. Dos dels agents que s'havien apropat per intentar reduir-lo van acabar amb ferides, afortunadament, de caràcter lleu, a conseqüència d'algun cop de puny que l'arrestat els va llençar, embravit per la beguda. Per aquesta acció va quedar detingut i va passar la nit a dependències policials.