Un valencià de 30 anys es troba en crida i cerca per la Policia Nacional per haver disparat a un dels seus veïns. El motiu de la disputa va ser un acte tan quotidià com obrir-li la porta a algú. I és que la víctima va tenir el desafortunat gest d’obrir-li el portal de l’edifici a la dona de l’acusat, que aquest va considerar com una ofensa i motiu de represàlia.

L'incident va tenir lloc aquest dilluns al voltant de les 20:30 hores a un edifici del carrer Benissanó de Paterna (València). La parella estava tornant a casa quan es van creuar amb un dels veïns que tot just sortia de l'edifici. L'home, de 56 anys, va obrir la porta des de dins i, en un gest d'amabilitat, els va cedir el pas. L'acusat, però, va considerar que aquest acte anava amb segones cap a la seva dona, que està embarassada, i va començar una forta discussió amb la víctima.

El va disparar dues vegades 

En un moment donat de la discussió l'agressor va pujar corrent a casa seva només per tornar amb una pistola, que no va dubtar a utilitzar contra el seu veí. De fet, va disparar dues vegades seguides, i una de les bales va impactar en una de les cames de la víctima, qui va començar a cridar demanant ajuda. Mentrestant l'acusat va fugir de l'escena i es va tancar dintre del seu domicili amb la seva parella.

Patrulles de la Policia Local i de la Nacional van arribar poc després a l'edifici. Els agents del grup d'operacions especials (GOES) van assaltar el pis on s'havia refugiat inicialment l'agressor, però el van trobar buit. Seguidament, van activar un dispositiu amb controls per intentar trobar i detenir l'acusat que havia fugit juntament amb la seva dona per tal d'evitat ser arrestat. La víctima va ser evacuada del lloc dels fets i traslladada a l'Hospital La Fe de València on es troba estable i no es tem per la seva vida.