Demanen 25 anys de presó per un home acusat de robar, pegar i violar una àvia de 93 anys a València.

Roba, viola i pega una àvia de 93 anys

Els fets es remunten al 7 d'agost del 2019 quan un home, presumptament, es va colar a casa la seva víctima per la finestra. Un cop a l'interior de l'habitatge, amb molta agressivitat, li va pegar i asfixiar per robar-li 85 euros.

Detenido / Pxhere

Demanen 25 anys de presó per un home acusat d'haver robat, violat i agredit una àvia de 93 anys a València / Pxhere

Per si no fos poc, també la va violar i, quan l'àvia va començar a cridar, els veïns van anar a casa la dona i van veure que el lladre havia fugit i, per aquest mateix motiu, el van començar a perseguir.

Fiscalia de València demana 25 anys de presó

Immediatament, van avisar a la Policia i, al cap d'una estona, el van aconseguir detenir. L'home, durant la detenció, va agredir un agent i el va ferir, ja que va oposar molta resistència. Per aquests mateixos motius, la Fiscalia de València demana una pena de 25 anys de presó.

El judici ha començat aquest dilluns a l'Audiència Provincial de València i l'home està acusat d'un delicte d'agressió sexual, lesions i robatori amb intimidació i violència a una àvia de 93 anys a València. L'acusat es podria enfrontar a penes de presó pels fets.

Un jove viola una àvia de 94 anys a Osca

Malauradament, no és la primera vegada que violen una àvia en aquestes circumstàncies i, de fet, fa uns mesos, la Guàrdia Civil va detenir un home de 24 anys que, presumptament, va trencar el vidre de la finestra de casa la seva víctima a Tamarite de Litera (Osca) i, quan estava a l'interior del seu habitatge, la va violar.