Enxampen un pedòfil que havia conduït 2.000 quilòmetres per fer sexe amb una nena de 15 anys a Austràlia.

Un pedòfil recorre 2.000 km per fer sexe amb una nena

Els fets han passat aquest divendres a Brisbane, a Austràlia. Un jove de 20 anys havia recorregut més de 2.000 km per fer sexe amb una nena de 15 anys. No obstant això, s'ha emportat una bona sorpresa quan ha vist que, en comptes de la nena, hi havia policies.

Els policies li preparen una emboscada a Brisbane

La investigació es va iniciar l'11 de gener quan els agents van ser alertats que un jove estava tenint comportaments inadequats amb nenes menors d'edat a les xarxes socials i, per aquest mateix motiu, li van preparar una emboscada, segons informen els agents en un comunicat.

La seva víctima tenia 15 anys

El pedòfil havia quedat amb la seva víctima en un restaurant de menjar ràpid de Brisbane i, per arribar fins al lloc dels fets, va haver de conduir més de 2.000 km, però li va sortir malament la jugada. Va anar de Mount Isa, un poble de Queensland, fins a Brisbane, a 2.000 km del seu poble per fer sexe amb una nena de 15 anys.

En llibertat sota fiança

L'home ha estat posat en llibertat sota fiança i, el dimarts vinent, haurà de declarar als jutjats de Brisbane. Se l'acusa d'un delicte sexual contra menors d'edat i es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó.

Els policies han aprofitat l'ocasió per demanar als pares que vigilin els seus fills a les xarxes socials, ja que, malauradament, el cas d'aquest pedòfil no és l'únic i aquesta classe d'homes suposen un perill pels nens i nenes. A més, no han dubtat a compartir la detenció per xarxes socials, on han adjuntat un comunicat explicant els fets.