Nou atropellament amb un patinet elèctric a Barcelona: una nena de 7 anys ha estat envestida a Ciutat Vella i l'han hagut de traslladar a l'hospital amb un fort traumatisme.

Un patinet elèctric atropella una nena de 7 anys a Barcelona

Els fets han passat aquest dilluns al districte de la Ciutat Vella de Barcelona. Per causes que encara s'estan investigant, el conductor d'un patinet elèctric ha atropellat una nena de 7 anys, que ha caigut a terra a causa de l'impacte.

Fort traumatisme al maluc

Immediatament, un vehicle de mobilitat personal (VMP) es va desplaçar fins al lloc dels fets i la van traslladar a l'hospital del Mar, on va ser atesa a causa d'un fort traumatisme al maluc, segons informa La Vanguardia.

Envesteixen una àvia a l'avinguda Josep Tarradellas

Malauradament, el cas d'aquesta nena no ha estat l'únic d'aquest dilluns i, de fet, una àvia de 72 anys també va patir un accident per culpa d'un patinet elèctric a l'avinguda Josep Tarradellas.

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, la dona cau a terra a causa de l'impacte del patinet, que estava circulant a gran velocitat. Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre tant l'àvia com el patinador. 

Patinete Josep Tarradellas / Twitter

Dos atropellaments per patinet elèctric a Barcelona: les víctimes són una àvia de 72 anys i una nena de 7 anys / Twitter

Atropellen una dona al carrer Aragó

Però aquests dos casos no són els únics d'atropellaments i, de fet, el 29 de març, es va produir un incident semblant: una dona va ser envestida al carrer Aragó de Barcelona mentre estava a punt de pujar a un taxi i el vídeo es va viralitzar a les xarxes.

Aquests tres incidents han provocat que els ciutadans de Barcelona demanin més regulació en l'àmbit dels patinets elèctrics, ja que han provocat molts accidents en poc temps.