Una dona que es dirigia a agafar un taxi ha estat atropellada per un patinet elèctric en un aparatós accident que ha requerit la seva hospitalització. Les càmeres d'altres taxis ho han gravat tot.

Un patinet atropella una dona al carrer Aragó

Aquest matí, a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i el carrer Aragó, just on és la Casa Batlló, un patinet elèctric ha atropellat una dona que es disposava a pujar a un taxi.

La dona ha creuat el tram entre la vorera i la parada de taxis, per on passa el carril bici, mirant el mòbil i sense veure que el semàfor pels ciclistes i conductors de patinet estava en verd.

I llavors el patinet ha xocat contra ella, fent-la caure a terra.

El conductor ha estat identificat per la Guàrdia Urbana de Barcelona i la dona ha estat atesa pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, que l'han acabat traslladant a l'Hospital Sant Pau. Ara es recupera i es preveu que rebi l'alta demà.

La càmera d'un altre taxi ho grava: vídeo

La càmera del taxi que estava estacionat al darrere de l'accident ha captat l'impressionant xoc.

Portaveus dels taxistes han criticat la ubicació de carrils bici que separen les parades de vehicles de transport amb conductor -els coneguts com a VTC- de les voreres, que dificulten l'accés als cotxes i posen en perill els usuaris, com ha quedat demostrat en aquest cas.

Accidents de patinet continus al centre de Barcelona

No és el primer cop que un patinet causa o pateix un accident als carrers de Barcelona. De fet, fa només unes setmanes un home moria a l'Eixample mentre conduïa el seu patinet elèctric, amb què va xocar contra un taxi.

Es tractava d'un jove de 25 anys que va morir a l'hospital després del sinistre contra el cotxe a la cruïlla dels carrers Ausiàs March i Passeig Sant Joan el passat 14 de març.