Un gos que anava sol pels carrers de Cartagena, a la Regió de Múrcia, ataca cinc menors. Cinc nois i noies, d'entre 13 i 17 anys, han resultat ferits aquest dilluns a la tarda després de ser mossegats, suposadament, per un pastor alemany en la urbanització Mediterráneo de la ciutat murciana. Els fets han tingut lloc des del migdia, quan el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Regió de Múrcia ha rebut la primera trucada a les 14.26 hores informant que un gos caminava solt sense que l'amo pogués controlar-lo i que estava atacant diversos nens.

Caos en les alertes i tres menors hospitalitzats

Després de la primera trucada poc després de les dues del migdia d'aquest dilluns, s'han rebut altres alertes contradictòries. Moltes informaven que l'amo havia pogut agafar el gos, se l'havia emportat a casa seva i no hi havia ningú ferit. Però, pel que sembla, no ha estat realment així. El que semblava una falsa alarma ha acabat derivant en noves trucades que asseguraven que hi havia una nena de 13 anys inconscient que havia estat atacada per l'animal.

Aquestes últimes trucades al Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Regió de Múrcia han fet activar diverses unitats de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061, segons han explicat en un comunicat aquest dilluns. En arribar, els facultatius sanitaris han atès els ferits, un total de cinc menors. Alguns presentaven una gravetat més gran, concretament dos nens de 13 anys i una de 14, que van ser traslladats a l'Hospital General Universitari Santa Lucía de Cartagena, el més proper a la urbanització Mediterráneo.

Respecte als altres dos menors ferits, de 16 i 17 anys, van ser atesos al lloc dels fets de les lesions causades, suposadament, pel pastor alemany solt pels carrers de la ciutat murciana. La Policia Nacional ha estat informada d'aquests fets i s'espera que obri una investigació al respecte.