Dramàtic succés aquest dimarts al centre de Cartagena, a Múrcia. Un home, de qui no ha transcendit la identitat, ha mort en cremar-se viu al mig del carrer de Santa Florentina, just davant d'una cafeteria i un supermercat, davant la mirada de molts vianants que en aquells moments es trobaven a la zona. Han estat aquests testimonis els qui, en veure que es ruixava amb benzina i es calava foc amb un encenedor, han alertat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Regió de Múrcia, mentre alguns intentaven apagar les flames com podien amb la seva pròpia roba o amb extintors dels establiments propers.

Fins al lloc s'hi han activat diverses patrulles de la Policia Nacional i la Policia Local, efectius dels Bombers de Cartagena i dues ambulàncies del 061. Quan hi han arribat han trobat l'home inconscient a terra amb greus cremades per tot el cos. Malgrat que els sanitaris han estat durant gairebé mitja hora practicant-li maniobres de reanimació per salvar-li la vida, ja no han pogut fer res i s'ha confirmat la seva mort poc abans de tres quarts de set de la tarda. Un cop el jutge autoritzi l'aixecament del cadàver serà traslladat a l'anatòmic forense per tal que se li practiqui l'autòpsia. La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'identificar la víctima i esbrinar quins motius tenia per cremar-se viu, ja que no ha deixat cap nota ni ha pronunciat paraula abans de calar-se foc.

Una noia que ho ha vist ha patit un atac d'ansietat

El succés ha deixat impactada a la molta gent que hi havia a aquella hora de la tarda en aquesta zona cèntrica de Cartagena. Una d'elles ha hagut de ser atesa pels sanitaris amb un atac d'ansietat. Per aquest mateix punt estava previst que cap a les vuit del vespre hi passés la desfilada de Don Carnal, un dels darrers actes del Carnaval a la ciutat, que s'ha vist obligada a canviar el recorregut pels fets i a passar pel carrer Canales. A pocs metres també hi ha la carpa instal·lada on aquesta nit tindrà lloc la festa de comiat del Carnaval.