Una dona de 28 anys ha mort el passat divendres quan els gossos que passejava la van atacar a mossegades. El succés ha tingut lloc a la localitat britànica de Caterham, al comtat de Surrey, quan la dona, passejadora de gossos de professió, havia sortit amb els animals a un conegut parc de la ciutat.

Diversos veïns de la zona van ser testimonis del brutal atac. Segons han declarat al Daily Mail, la dona portava vuit gossos. "No pots controlar tants gossos alhora", ha assegurat un veí. "Si passa qualsevol cosa és com tenir vuit llops atacant-te". Després de l'atac, els canins es van amagar en una zona boscosa propera al lloc de l'incident, però a hores d'ara la policia ja els ha recuperat i s'ha posat en contacte amb els seus propietaris.

Havien atacat una altra dona

Segons els testimonis, un dels gossos que passejava la víctima va atacar una altra dona que es trobava al parc, qui va haver de ser atesa a un centre hospitalari per la mossegada de l'animal. La policia està investigant per esclarir l'ocorregut i determinar la causa exacta de l'atac, però les primeres hipòtesis apunten que el comportament violent d'aquest primer gos va provocar que la resta entrés en un estat de frenesí. "Els gossos van actuar com una manada, abalançant-se sobre qualsevol cosa que havia davant d'ells", ha explicat un dels testimonis.

Els agents han identificat els propietaris dels animals, tot i que encara no han detingut ningú. A Gran Bretanya, la pena pels amos d’un gos que ha matat algú pot pujar fins a 14 anys a la presó, una multa il·limitada, o totes dues. En cas que la víctima només hagi resultat ferida, el propietari de l’animal podria passar-se 5 anys entre reixes.

Un gos ataca una nena de 3 anys a Màlaga

El passat diumenge 8 de gener una nena de 3 anys va ser mossegada per un gos a casa seva a Màlaga. L'animal havia estat adoptat i, en circumstàncies desconegudes, va atacar a la petita mossegant-la a la cara. La petita va haver de ser operada al llavi a conseqüència de l'incident, i va quedar hospitalitzada a l'espera de recuperar-se de les lesions.