La Policia Nacional ha detingut un home de 34 anys per atacar i ferir a dues persones amb una destral a Fuengirola (Màlaga). Els agents el van localitzar fugint pel Passeig Marítim de la ciutat després d’haver lesionat a dos treballadors d’un bar de copes de la zona.

Al voltant de les sis del matí del passat 12 de novembre la Policia va rebre una trucada avisant de la presència d’un home que anava pel Passeig Marítim amenaçant als vianants amb una destral. En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar dues persones ferides en un local d’oci nocturn. Afortunadament, els dos homes van poder esquivar en certa manera les destralades del detingut, i només van patir ferides de caràcter lleu.

Estava assetjant dues noies

La policia va prendre declaració a les dues víctimes, un dels cambrers del bar i el porter d'aquest. Segons van relatar, l'home havia entrat perseguint a dues noies a les quals havia assetjat de manera insistent durant la nit, fet que les va obligar a entrar dintre del local en cerca d'ajuda. El porter el va bloquejar l'entrada i l'home va marxar, aparentment desistint. No obstant això, només havia sortit per agafar la destral del maleter del seu cotxe, i en tornar va agredir als dos empleats que havien auxiliat a les noies.

Després d'això va marxar pel Passeig Marítim, amenaçant als transeünts que tractaven d'evitar la seva fugida. Quan va arribar la Policia els van facilitar la descripció de l'home, a qui van trobar poc després pels voltants del bar on havia comès l'agressió. L'acusat va ser interrogat a comissaria i va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en Funcions de Guàrdia de Fuengirola.

Fingeix que l’han robat per dissimular que anava borratxo

Aquesta setmana la Policia Nacional va detenir també a Fuengirola un home de 51 anys acusat de simular un delicte. El detingut havia arribat borratxo a casa seva i com que no trobava les claus, va rebentar la porta. Dies després va denunciar que l’havien entrat a robar perquè l’assegurança li pogués reparar gratis els desperfectes.

Va acabar enxampat, ja que la nit del suposat robatori una veïna havia avisat la Policia perquè es va trobar la porta destrossada. Els agents, però, van trobar dintre l'home que assegurava que tot es trobava en ordre. L'acusat no recordava aquest incident a causa del seu estat d'embriaguesa.