Una dona que viatjava en un avió des de Palma de Mallorca amb destinació Alacant, obliga a donar la volta en negar-se a deixar de parlar pel mòbil.

Obliga un avió a tornar a l'aeroport de Palma

Aquest dilluns a les nou del matí, un avió que feia el trajecte entre Palma de Mallorca i Alacant ha avisat que hi havia un problema amb una passatgera. Durant l'enlairament des de l'aeroport mallorquí de Son Sant Joan, una dona parlava per telèfon.

Aeroport / Flickr

Una passatgera obliga un avió a donar la volta i tornar a Palma de Mallorca en no voler deixar de parlar per telèfon / Flickr

La tripulació havia avisat i demanat en múltiples ocasions la viatgera que pengés la trucada i apagués el mòbil, com marca el protocol general en vols.

La dona ha fet cas omís a tots els avisos i ha forçat que, a un quart de deu, l'avió hagi hagut de donar la volta i de tornar a aterrar a Palma de Mallorca.

Per no deixar de parlar pel mòbil

En arribar a Son Sant Joan de nou, la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i ha desallotjat la passatgera, de 43 anys i nacionalitat espanyola, de l'avió.

L'avió s'ha pogut tornar a enlairar amb una hora de retard després de la sortida de la dona.

Després de la seva evacuació, l'Institut Armat ha denunciat la culpable del retard a l'Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) per no atendre els requeriments de la tripulació, la qual cosa suposa una infracció greu.

Apunyala el marit d'una noia que el va rebutjar

També a Palma de Mallorca aquest cap de setmana es registrava un succés més escabrós.

Dissabte a la nit una noia que tornava de fer la compra a casa seva al carrer Reis Catòlics, va ser increpada per un grup de joves que li van demanar el número de telèfon. En negar-se, un d'ells la va amenaçar de mort i li va escopir a la cara, segons el relat de la víctima.

El seu marit, en assabentar-se dels fets, va baixar per demanar-li explicacions al noi que havia amenaçat la seva dona.

El va trobar en un bar proper prenent un beure amb uns amics. Es va iniciar una forta discussió i el noi li va assestar tres punyalades a l'esquena amb l'ajuda dels seus acompanyants. En girar-se va poder fugir de la quarta ganivetada i trucar al 091.

Policia Nacional / EFE

Un home va resultar ferit aquest dissabte després de ser apunyalat tres vegades per un jove que havia intentat lligar amb la seva dona i a qui aquesta havia rebutjat / Policia Nacional

La víctima va ingressar en l'Hospital Son Llàtzer en estat greu i els atacants van fugir en un cotxe. Van ser detinguts poc després al carrer Manacor i el presumpte autor de les punyalades està acusat de temptativa d'homicidi.